Actualitate

WIMBLEDON 2017 / Meciul Simonei Halep începe în jurul orei 17:00. Ce cote sunt la casele de pariuri

Partida Johanna Konta – Simona Halep va fi a doua pe arena centrală. Așadar, meciul va începe în jurul orei 17:00 și va fi televizat de Eurosport.

Prima partidă de pe terenul principal, de la ora României 15:00, este cea dintre Venus Williams și Jelena Ostapenko. Învingătoarea dintre cele două va juca împotriva Simonei Halep sau a Johannei Konta.

Celelalte două sferturi de finală se joacă pe terenul 1. În acele dispute se vor întâlni Garbine Muruguza – Svetlana Kuznetsova și Magdalena Rybarikova – Coco Vandeweghe.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon după ce a trecut în "optimi" de Victoria Azarenka, fost lider mondial, scor 7-6 (7-3), 6-2.

Johanna Konta a trecut în "optimi" de Caroline Garcia, 7-6(3), 4-6, 6-4, devenind prima tenismenă britanică ce ajunge în sferturi din 1984 încoace.

Partida este decisivă și pentru locul 1 WTA. Dacă Simona se va impune, atunci va deveni noul lider WTA. Dacă Halep nu va trece de Konta, noul număr 1 WTA va fi Karolina Pliskova.

Cine pariază pe victoria Simonei Halep primeşte cotă cuprinsă între 1,80 şi 1,90. Pentru un scor corect, casele de pariuri, oferă cote mai mari.

Operatorul de pariuri sportive online şi offline, Fortuna, pentru un pariu pe victoria Simonei Halep, scor exact, 2-0 sau 2-1 oferă o cotă de 3,20, respectiv 4,20.

Și casa de pariuri Superbet oferă cote atractive. Pentru un pariu pe victoria Simonei Halep, scor exact, 2-0 sau 2-1 oferă o cotă 2,90, respectiv 4.

Cota casei de pariuri Stanleybet pentru vitoria Simonei Halep este de 1,90. Pentru un pariu pe victoria Simonei Halep, scor exact, 2-0 sau 2-1 oferă o cotă 3,30, respectiv 4.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *