Ultima oră

Wizz Air lansează două rute NOI din Chişinău

Potrivit sursei citate, zborurile din Chişinău spre aeroportul Bologna Guglielmo Marconi încep pe 30 septembrie şi vor fi operate iniţial miercurea şi duminica, la preţuri ce pornesc de la 39,99 euro, iar zborurile din Chişinău spre Londra Luton vor demara pe 27 octombrie şi vor avea loc marţea, joia şi sâmbăta la tarife de la 49,99 euro.

Wizz Air oferă deja zboruri din capitala Moldovei spre Roma Ciampino, Veneţia Treviso şi Milano Bergamo.

‘Suntem fericiţi să vedem că, pe măsură ce tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, cererea pasagerilor pentru călătorii din şi spre Chişinău este în creştere. Observăm mai multe tipuri de pasageri care profită de zborurile noastre dintre Moldova şi Italia, inclusiv turişti şi oameni care călătoresc în scop de afaceri, şi ne bucurăm că luăm parte la dezvoltarea Moldovei ca destinaţie turistică. Londra are un potenţial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop turistic sau de afaceri, dar şi ca destinaţie. Considerăm aceste noi rute ca un semn de soliditate pentru Chişinău’, a declarat purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel Carvalho.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 60 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. La Wizz Air lucrează peste 2.200 de profesionişti în aviaţie, compania fiind alegerea unui număr de 16,5 milioane de pasageri în anul fiscal încheiat pe 31 martie 2015. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.

Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, iar din noiembrie 2015 vor începe livrările pentru noile aeronave Airbus A321.
 
Sursa: Radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *