Timpul Liber

Zdubii – pregătiri pe ultima sută de metri

Zdubii vor purta în scenă pantaloni scurţi, cămăşi cu elemente tradiţionale moldoveneşti şi căciuli de miel, înalte de peste jumătate de metru. În mizanscena interpretării piesei ,,So Lucky” a fost introdus un element nou – cubul galben, care va crea un contrast perfect pentru a pune în evidenţă căciulile gigantice.

Solistul trupei Zdob și Zdub, Roman Iagupov, a menționat că trupa sa va fi cea mai neobișnuită prezență din cadrul concursului de anul acesta. “Am conceput un număr inedit în ceea ce privește orchestrația, costumele și celelalte. Toate acestea vor costitui un aspect definitoriu. Ne-am propus să fim la înălțime, dar cel mai important e să ne calificăm în finală”, a menționat Iagupov.

Producătorul formaţiei, Igor Dânga, a spus că încă nu s-a filmat un videoclip din cauza lipsei de timp. “Dacă în anii precedenţi se confruntau cu probleme financiare, anul acesta toată problema constă în timp”, a specificat el.

Trupa i-a promovat melodia care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision în țări precum Armenia, Georgia, Azerbaidjan, Turcia și România.

Reprezentanţii Moldovei la Eurovision pleacă în Germania pe 2 mai, iar pentru a doua zi au planificată prima repetiţie generală.

A doua semifinală, la care participă şi Republica Moldova, se va desfăşura pe 12 mai, iar finala va avea loc pe 14 mai. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *