Astăzi 6 Iulie 2020, Luni - Ultima actualizare la 5 Iulie 2020
Abonamente

Timpul Liber 4 Iunie 2020, ora 11:24

ZECE CELE MAI BUNE DESENE ANIMATE de la Pixar pentru copii și adulți deopotrivă!

Marime Font

Studioul de animație Pixar a câștigat de multă vreme încrederea copiilor și a părinților cu desenele animate. Lampă mică Luxo Jr înseamnă că ne așteaptă o poveste amuzantă sau tristă, dar cu siguranță reverență despre prietenie, familie, dragoste și valori.

Am colectat pentru tine cele mai bune desene animate Pixar, care au câștigat dragostea telespectatorilor și criticilor din întreaga lume!

Deci, o listă de desene animate TOP 10 Pixar. Sa mergem!

Loading...


10. Viteazul (2012)

Evaluare: IMDb: 7.1; 

Personajul principal al filmului este prințesa Merida, care nu este deloc ca niște prințese obișnuite. Chiar și cel mai ilustru prinț îi va invidia dispoziția și abilitatea ei de a trage dintr-un arc. Tatăl ei - curajosul rege Fergus - deși se bucură de hobby-urile fiicei sale, îi este încă frică să se certe cu soția sa, regina Elinor.

În ziua vârstei majorității prințesei, fiii conducătorilor celor trei clanuri principale ar trebui să lupte pentru mâna ei. Dar Merida nu vrea să se căsătorească și, după ce s-a certat cu mama ei, evadează în pădure. Acolo, ea îi cere vrăjitoarei să o încânte pe Eleanor să anuleze nunta și să ia soarta în propriile ei mâini.

9. Ratatouille (2007)

Evaluare: IMDb: 8,0; 

Personajul principal al desenului animat, Remy, are un simț delicat al mirosului și un simț al gustului minunat. Visează să devină un adevărat bucătar. Singura problemă este că Remy este un șobolan, iar visul său nu este atât de ușor să devină realitate.

Remy locuiește cu familia în podul unei ferme și îi place să urmărească o emisiune TV despre cel mai bun bucătar din Franța - Augusto Gusto. Următorul său experiment culinar duce la faptul că proprietarul, aflând despre existența familiei Remy, îi alungă. Odată ajuns în scurgere, își pierde familia, dar, după ce a urcat, descoperă că se află la Paris, în apropiere de celebrul restaurant Gusto. Remy se strecoară în bucătăria restaurantului, unde începe aventura principală a vieții sale.

8. Superfamilie (2004)

Rating: IMDb: 8,0; 

Robert Parr este un supererou celebru a cărui carieră este deraiată după o serie de procese de la oamenii pe care i-a salvat cândva. Acest lucru îl face să-și schimbe stilul de viață și să se retragă.

Trec 15 ani. Robert Parr este căsătorit cu supereroina Elastika și are trei copii care au și superputeri. El lucrează ca ucigaș într-o companie de asigurări și își dorește viața anterioară. Odată ce o organizație necunoscută îl angajează pentru a testa un robot de luptă. Rob ascunde de toată lumea că a luat din nou bătrânul. După câteva luni, Elastika descoperă un petic nou pe costumul vechi al soțului ei. După ce a aflat despre secretul său, ea decide să dezvolte super costume pentru toți membrii familiei lor numeroase.

7. Monster Corporation (2001)

Evaluare: IMDb: 8,0; 

Undeva pe planetă, există orașul Monstropolis, unde trăiesc adevărați monștri. Sursa de energie a orașului este strigătele copiilor umani. Principala fabrică a fricii este „Monster Corporation”, unde există dispozitive speciale care le permit să intre în camerele copiilor. Când copilul țipă, sunetul țipătului său intră într-un balon portabil special, din care este extrasă apoi energia. Principala regulă a „Monster Corporation” este de a împiedica copiii umani să intre în lumea monștrilor. Dar ce se va întâmpla când, prin accidentul absurd al celui mai teribil monstru Sally, o fetiță se va găsi în orașul Monstropolis?

6. Găsirea lui Nemo (2003)

Evaluare: IMDb: 8,1; 

După moartea tragică a soției sale, Coral, peștele de clovn Marlin își ridică de unul singur fiul său Nemo, a cărui fină dreaptă este subdezvoltată încă de la naștere, deoarece barracuda și-a deteriorat ouăle. Nemo merge la școală și odată merge cu clasa într-o excursie la un recif abrupt, care dă peste oceanul deschis. Marlin este îngrijorat de fiul său și, aflând despre tur, pornește să-l oprească. Nemo cu prietenii văd barca și vor să înoate mai aproape de ea. Marlin îi interzice fiului său să se apropie de barcă, dar Nemo nu-l ascultă pe tatăl său și este în mâinile unui scafandru. Marlin încearcă să-și salveze fiul, dar nu reușește imediat.

5. Puzzle (2015)

Evaluare: IMDb: 8,1;

Riley Anderson, la fel ca noi toți, are 5 emoții de bază: Bucuria, tristețea, mânia, frica și slăbiciunea. Ei locuiesc în rezervorul de gândire al lui Riley, împreună cu toate amintirile zilei, care arată ca niște bile de sticlă de diferite culori. Culoarea bilelor depinde de emoția cu care este asociată memoria. La sfârșitul zilei, toate emoțiile sunt trimise în magazinul de bază.

Emoțiile lui Riley trăiesc foarte prietenoase. Dar odată ce Tristețea decide să schimbe colorarea emoțională a celor mai vii amintiri 

4. Sus (2009)

Evaluare:  IMDb: 8,2; 

Karl Fredriksen este un mare fan al lui Charles Manz, exploratorul Paradise Falls. Soția lui Karl Ellie, pe care a cunoscut-o ca un copil, a vrut să ajungă la Paradise Falls toată viața. Ca un bătrân, Karl decide să-și îndeplinească visul soției sale. Ellie moare cu puțin timp înainte de călătorie, dar Karl încă decide să-și îndeplinească promisiunea.

Nevrând să meargă la o casă de îngrijiri și să permită demolarea unei case pline cu amintirea soției sale, Karl își ridică casa cu baloane. El nu observă că a adus din greșeală un mic cercetaș de chat, pe nume Russell. El și Karl sunt contrari complet, dar acest lucru nu îi împiedică să se lipească pentru a depăși multe încercări.

3. Istoria jucăriilor (1995)

Personajele principale ale desenului animat sunt jucăriile unui băiat pe nume Andy Davis. Toate jucăriile lui Andy sunt de fapt vii, dar ascunde-l cu grijă de băiat. Cea mai mare frică de fiecare jucărie este să nu fie inutil proprietarului său. Prin urmare, de ziua de naștere a fiecărui băiat, jucăriile se tem că vor fi înlocuite. Nu este doar un jucător de jucărie al lui Woody, care se teme de el, pentru că este jucăria preferată a lui Andy. Însă, într-o zi, băiatului de ziua îi este dat astronomului Buzz Lightyear, iar el devine jucăria preferată a lui Andy.

2. WALL-E (2008)

Evaluare: IMDb: 8,4; 

Datorită cantității mari de deșeuri, Pământul a devenit nelocuibil. Pentru a salva vieți, aceștia sunt trimiși în spațiu pe nava spațială Axiom și mii de roboți WALL-I sunt trimiși să curețe planeta. După 700 de ani, un singur robot rămâne operațional. Munca îndelungată trezește sentimentele umane în WALL-E. Are compozițiile sale muzicale preferate și chiar animalul său de companie preferat - gandaci Hal. El continuă să strângă rămășițele unei foste civilizații, încercând să le folosească și într-o zi găsește o plantă.

Un robot EVA ajunge pe planetă, trimis de nava Axiom pentru a căuta viața plantelor. WALL-E se îndrăgostește de EVU și încearcă să-i câștige atenția. Pentru aceasta, este chiar gata să-i dea planta pe care a găsit-o.

1. Secretul lui Coco (2017)

Evaluare: IMDb: 8,4; 

Un băiat de 12 ani, Miguel Rivera, visează să devină muzician, dar muzica este strict interzisă în familia sa. În urmă cu mulți ani, soțul străbunicii lui Miguel, Imelda, a părăsit familia pentru cariera compozitorului. Apoi Imelda și-a desfășurat muzica din viața ei și a învățat arta pantofilor, care a devenit o aventură de familie.

Miguel îl iubește pe muzicianul Ernesto de la Cruz, care nu mai este în viață și, în secret de la rudele sale, învață să cânte la chitară de acasă. În ajunul Zilei Morților, bunica lui Miguel află despre asta și, supărată pe nepotul ei pentru neascultare, își rupe chitara. Îndurerat, băiatul rupe din greșeală cadrul cu o fotografie care îi arată micuțului său străbunic Coco cu părinții. Miguel observă că o parte a fotografiei era îndoită. Pe ea descoperă chitara albă de zăpadă a idolului său Ernesto de la Cruz.

După ce a decis că Ernesto este stră-stră-stră-strănepotul său, Miguel decide să concerteze la spectacolul de talente festive. El intră în secret în mausoleul de la Cruz pentru a-și lua chitara. Dar dacă cântă o singură coardă, se întâmplă incredibilul.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 5 Iulie 2020, ora: 14:06

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul deputatul Ștefan Gațcan, sechestrat și impus de către deputații guvernării să renunțe la mandat, a făcut înconjurul lumii. Publicația „The Bruselles Times”, publică un amplu articol la acest subiect, în care accentuează cum în Republica Moldova sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 14:09

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 14:07

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Iulie 2020, ora: 09:00

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

 Ministerul ucrainean de Externe cere Franţei să reacţioneze în mod oficial faţă de sosirea marţi în Crimeea anexată de Moscova a cinci eurodeputaţi francezi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, fostul FN, extremă dreapta), invitaţi de Rusia în...

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 2 Iulie 2020, ora: 08:56

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Germania îşi începe miercuri preşedinţia foarte aşteptată a Uniunii Europene (UE) printr-un avertisment al cancelarului Angela Merkel cu privire la Brexit şi la riscul real al unui ”no deal”, care ar fragiliza şi mai mult o economie europeană deja afectată de...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iulie 2020, ora: 08:47

Lipsa educaţiei ecologice

Lipsa educaţiei ecologice

Societatea modernă, prin modul în care și-a asigurat, în ultimii ani, rezervele de hrană, apă potabilă, petrol, lemn, a provocat o reală secătuire a resurselor, dar și degradarea mediului înconjurător. Terra suferă şi suferim și noi, oamenii, sau vom suferi implicit....

( ) Citeşte tot articolul

Criza 2 Iulie 2020, ora: 08:44

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Peste 350 de elefanți au murit în ultimele două luni în Botswana, în ceea ce experții au numit „un dezastru al conservării speciilor”, relatază The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iulie 2020, ora: 08:36

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

 Meteorologii au instituit un nou Cod Galben de caniculă pentru 2-6 iulie. Pe arii extinse se prevăd temperaturi maxime ale aerului cuprinse între +33 și +35 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 08:22

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 08:11

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Saturn s-a intors in Capricorn, oameni buni! Mai castigam putin timp. Perioada 22 martie – 1 iulie te-a pus in fata unei noi lumi, una pe care inca o construim. In aceasta perioada Saturn a intrat putin in Varsator, cat sa-ti atraga atentia. Acum, mesajul este clar. A venit acasa, in...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 1 Iulie 2020, ora: 13:08

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Traseismul politic, despre care este în vogă să se vorbească acum, fiind prezentat ca un fenomen prezent doar în ultimii ani exclusiv în politica moldovenească este, de fapt prezent începând cu primele parlamente de după independență. În plus, nu este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)