Actualitate

Zeci de oameni evacuaţi dintr-un parc, din România, după apariţia unor mistreţi pe alei şi în locurile de agrement

Plimbarea de noapte a mai multor tineri a fost oprită de oamenii legii chemaţi în Crâng printr-un apel la 112 ce anunţa prezenţa unei turme de mistreţi pe aleile parcului.

Trei animale mari au apărut, iniţial, la locul de agrement pentru copii şi bunici, printre leagănele şi mesele de şah. Turma s-a îndreptat apoi spre Obelisc după care şi-a făcut din nou apariţia în apropierea bisericuţei.

Panicaţi, oamenii au anunţat imediat forţele de intervenţie, iar primii care au reacţionat au fost poliţiştii locali care faceau de serviciu în parc. De asemenea, echipaje de jandarmi şi poliţie, dar şi reprezentanţi AJVPS au apărut în parcul Crâng.

Buzoienii din parc au fost sfătuiţi să se îndepărteze, iar cei care intenţionau să intre în Crâng au fost întorşi din drum de forţele de intervenţie. Până şi cerşetorii au fost scoşi din boscheţi au fost avertizaţi.

Poliţiştii locali şi jandarmii au scotocit pădurea în căutarea animalelor, însă fără niciun rezultat. Ei au rămas toată noaptea să supravegheze parcul, întrucât zeci de oameni petreceau în localurile din Crâng.

Specialiştii sunt de părere că animalele au ieşit din pădure de foame şi este foarte posibil să fi fost mai mulţi, nu doar cei trei observaţi pe alei.

Sursa: Adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *