Astăzi 1 Aprilie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la 31 Martie 2020
Abonamente

Actualitate 12 Septembrie 2016, ora 11:30    Din editia print

Ziarul TIMPUL este iubit și este al nostru

Marime Font

Cu ocazia împlinirii celor 15 ani de activitate a ziarului TIMPUL, unii abonați ai publicației au venit cu urări, atât celor ce muncesc la el, cât și celor care îl citesc. Oamenii nu au uitat de fondatorul ziarului, Constantin Tănase, de Limba Română și de Unire.  

Lidia Rotaru, s. Ciutulești, r-nul Florești
Am fost abonată până acum, de la bun început. În septembrie, nu o să primesc ziarul, pentru că nu am avut bani. O să mă abonez, când o să primesc pensia. Îmi place, în special rubrica îngrijită de domnul Iurie Colesnic În culisele istoriei. Citesc tot ce este în ziar și îl mai dau în mahala unora. Ar fi bine, dacă ați mai scrie despre medicină și anume despre tensiune, căci la mine când e prea mare, când e prea mică. Dacă-i prea mică, poți chiar să mori.

Doresc să fie sănătoși toți colaboratorii și să ne aducem întotdeauna aminte de domnul Tănase.

Loading...


Pavel Corobcean, Florești, 77 de ani
Eu sunt abonat pentru tot anul. O fac întotdeauna cu o lună înainte de Anul Nou. Am ales ziarul TIMPUL, pentru că scrie pe dreptate. Când îl citesc, mă simt oleacă mai cu noutăți, mai vesel, mai bucuros. Constantin Tănase a făcut un lucru tare bun în viața lui.

Eu am emoții foarte mari. Sunt foarte mulțumit de acest ziar. Îl primesc de vreo 4-5 ani. Înainte, primeam alt ziar, dar am decis să iau altceva și din două ziare, am ales TIMPUL. Are mai multe noutăți, mai multe lucruri interesante. Eu îl socot un ziar foarte bun.

Pe mine mă interesează toate subiectele. Mă interesează noutățile, tot ce se întâmplă în Parlament, pensia care nu ne-o dă și leafa tare mare, pe care o primește cineva. Nici nu știu cum le încape în buzunar atâta bănărit. La dânșii nu sunt buzunare, sunt saci fără fund. Ei nu se gândesc la „norod”.

Eu am câteva familii de albine, vreo 10 și aș vrea niște materiale despre apicultori. Aș vrea ca ziarul să scrie că ne mărește pensia cu 25%. Eu vreau schimbări în societate. Și așa ne ducem de râpă, pentru că satele au rămas fără locuitori. Nu-i de ajuns că sărăcim, dar conducerea țării ne duce și mai aproape de râpă. Nu aș vrea alde Dodon și Voronin să vină la putere. De opt ani, ei nu au făcut nimic.

Din clasa a 7-a, când eram la școală, mă închideau în clasă după lecții și încercau să mă convingă să ne dăm în comsomol și eu de atunci am urât partidele. Eu nu vreau 40 de partide. Vreau unu-două. Cu ce să lupt eu, un țăran de 77 de ani? Care armă să o iau eu în mână, să merg înainte și să știu că am biruit? Noi vrem să mergem înainte, dar nu înapoi.

Doresc colaboratorilor ziarului TIMPUL multă sănătate, bani mulți și ziarul acesta să nu mai aibă sfârșit. El trebuie iubit și să rămână al nostru.

Vasile Badrajan, Glodeni, 80 de ani
Ziarul TIMPUL a devenit mai loial, mai democratic. Înainte îmi plăcea mai mult. Domnul Constantin Tănase tăia ca „în curechi”, atunci când scria despre guvernanți.

Am învățat în Sankt Petersburg și nu știu deloc istoria țării. Îmi doresc să cunosc istoria Basarabiei, ca să nu murim proști.

Gheorghe Spânu, s. Batâr, r-nul Cimișlia, 64 de ani
Sunt abonat chiar din primele zile, când domnul Tănase a înființat ziarul. El a fost pentru mine un idol, un idol al neamului nostru.

Felicitări! Vă doresc sănătate, Dumnezeu să vă aibă în pază, pentru că ziarul are mulți dușmani ca alde Dodon și alții. Trebuie să arătăm mai mult patriotism neamului nostru. Unirea cu România este ultima scăpare. Un prieten de-al meu a fost într-un tur în România cu proiectul „Cunoaște-ți Țara” și a rămas impresionat. Am vrut și eu, dar eram cu lucru și nu am putut.

Eu singur sunt colaborator de poliție și am fost la Războiul de pe Nistru, am stricat casa, am umblat cu copiii pe drumuri și majoritatea băieților cu care am luptat vor Unirea cu România. Viitorul nostru este Unirea, chiar dacă, deocamdată, doar 25% vor asta. Restul sunt oameni înapoiați, nu citesc, alții sunt alcoolici, chiar degradați.

Vă doresc să scrieți mai mult despre Unire!

Ion Ețco, satul Săseni, r-nul Călărași
Sunt abonat de 15 ani, de când Costică l-a înființat. Să vă spun cinstit, eu citesc de la început până la capăt, inclusiv și rețetele pe care le poți pune în aplicare și în timpul postului. Aș vrea informație mai multă despre medicina populară și vreo pagină poate cu anecdote.
Costică Tănase mi-a fost coleg de grupă, mulți ani înainte feciorilor lui, să se bucure de domnul Tănase, de amintirea lui și să publice la fel ca și dânsul.

Maria Gherman, s. Hâtrești, r-nul Fălești, 73 de ani
Am fost abonată la ziar, dar acum nu am reușit, pentru că nu ne prea ajung bani. Toate subiectele îmi sunt interesante, pentru că pe mine mă interesează tot ce se întâmplă în lume. Îmi plăcea pagina cu rețete culinare, cu istorie și cu politică. Eu ador ziarul acesta, dar e cam scump pentru noi. Noi avem două nepoate studente, noi suntem pensionari și numai fiica lucrează. Eu și bărbatul meu îl citeam în fiecare zi din săptămână.

Vă doresc multă sănătate și cât mai multă inspirație.


Vasile Pânzaru, Chișinău, 77 de ani
Citim ziarul de când este el. Citim practic totul, de la prima pagină, până la ultima. Și pe Tănase, Țâcu Stănilă, Păduraru, pe toți îi citesc. Mai citim articolele lui Eminescu din TIMPUL de atunci, cele de istorie ale lui Colesnic. Mi-aș dori să citesc că miliardul este întors. Mai bine să nu-i judece, dar să întoarcă banii la oameni, mai mult folos o să fie. Ne afectează pe fiecare.

Ziarul Timpul socot eu, este cel mai sincer dintre toate. Spune ce se întâmplă fără să ocolească ceva, caracterizează așa cum este realitatea.

Maria Todorișcian, s. Ghindeștii Noi, r-nul Florești, 72 de ani

Dintotdeauna am citit ziarul. Îl citesc din scoarță în scoarță, în special ce e scris despre educație, pedagogie, școală, pentru că am lucrat 50 de ani profesoară. După pensie am mai lucrat 16 ani și mulțumesc Domnului că sunt în putere. Vreau acum să mă odihnesc și TIMPUL e pe masă la mine întotdeauna. Vineri nu mi l-a adus. Cred că doamna poștăriță s-a îmbolnăvit și acum aștept ziarul cu ochii spre poartă.
Ziarul este unul independent, un ziar în care găsim mai mult adevăr decât în altele și îndemn ca oamenii să se aboneze la ziar.

Ecaterina Gornea, com. Bulboci, r-nul Soroca, 72 de ani.
Eu citesc ziarul de mult timp, poate și de 15 ani. Unicul ziar la care noi toată vremea ne abonăm. Soțul citește pagină cu pagină, cuvânt în cuvânt cele ale domnului Octavian și celorlalți.

Totul este în ziar - și rețete culinare, și politică pe larg. Fiți fideli până la capăt! Dorim sănătate multă și curaj!

Valentina Țurcan, s. Petreni, r-nul Drochia, 41 de ani
Suntem abonați de mult timp la mai multe gazete. Eu lucrez ca poștaș și ne abonăm la cele mai interesante ziare. TIMPUL are cele mai interesante subiecte, mai ales că ziarul e mare și voluminos. Vă urăm sănătate!

Elena Donțu, s. Saharna, r-nul Rezina, 58 de ani
Mie îmi place absolut totul. Îl citesc pe Țâcu, a doua pagină a lui Silviu Tănase și îmi plac articolele lui Păduraru și Lia Ciutac. Îl iau seara după ce vin din câmp, mă uit și răsfoiesc. Mi-aș dori să citesc mai multă istorie.

Cititorii trebuie să se aboneze la TIMPUL, să-l citească și să fie patrioți ai neamului, căci te doare sufletul când auzi că nu ne trebuie limba română și altele. Sunt de acord 100% cu Unirea.

Elena Caracovscaia, s. Hirișeni, r-nul Telenești, 54 de ani
Sunt abonată de vreo 3-4 ani, pentru că este interesant. Când primesc ziarul, eu mă uit la integrame și la horoscop. Mi-aș dori să scrieți mai mult despre copii, despre școală, despre violența domestică. Chiar am avut un caz aici, când vecinii își băteau fetița de clasa a 8-a și am apelat la Chișinău, apoi s-a făcut regulă. A venit asistenta socială, primarul. Fata a stat la centrul de plasament, apoi la tabără. Apoi autoritățile le-au spus părinților să creeze condiții de trai fetiței. I-au făcut o cameră aparte, acum o îngrijesc.

Vasile Matei, Cimișlia, 72 de ani
Eu citesc TIMPUL de când a fost lansat, adică de 15 ani. Citesc totul, în special materialele politice – pe Țâcu și Tănase. Doresc sănătate tuturor colaboratorilor ziarului și succese. Sunt niște oameni deștepți, sinceri. Felicitări redactorului-șef!

Anton Rusu, s. Ciuciulea, r-nul Glodeni

Am ales TIMPUL de 4 ani pentru că mi-e drag. Citesc și politic, și tot. Îmi plac articolele lui Constantin Tănase, ale lui Pavel Păduraru și alții. Îmi plac articolele despre istorie ale lui Iurie Colesnic. Câteodată unele chestiuni se repetă de la televizor, dar în general, e bine.

Mihail Țurcan, s. Tocuz, r-nul Căușeni, 75 de ani
Citesc ziarul din 2003. Îmi place adevărul și cât de bine argumentează domnul Tănase chestiunile de la guvernare. Eu colaborez cu ziarul și am expediat o scrisoare despre Unirea TV în care am argumentat cât de necesară este această televiziune.

Ne-am dori mai multe materiale despre viața oamenilor sărmani din teritoriu. Guvernanții nu știu că viața în republică este mizeră.
Nu demult am fost în deplasare în România datorită unioniștilor. Timp de trei zile am văzut diferența. România, după Ceaușescu s-a dus spre civilizația europeană, dar noi, 25 de ani, am bătut pasul pe loc. Ce avem acum - sărăcie, discriminare în lege, vai de capul oamenilor! Chiar mâine mă duc la Procuratură să depun o plângere pentru că oamenii din sat sunt deposedați ilegal de terenuri.

Dorim tuturor să fie în pas cu viața, asta înseamnă că trebuie să citească, să consulte să audieze canalele noastre românești, nu cele moscovite.

Referitor la călătoria peste Prut, întorcându-ne deja din deplasare, am citit cu toții în glas, paginile despre Unire din ziarul TIMPUL. Oamenii aplaudau, erau entuziasmați! 

Un articol de: Georgeta Carasiucenco Contactează autorul
 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 20:59

Sergiu Litvinenco: „Acum că în orașul Ștefan Vodă este instituită oficial carantina, Igor Dodon nu ar vrea să se intereseze cine a transportat locuitorii din Ștefan Vodă la Mănăstirea Poceaev din Ucraina”

Sergiu Litvinenco: „Acum că în orașul Ștefan Vodă este instituită oficial carantina, Igor Dodon nu ar vrea să se intereseze cine a transportat locuitorii din Ștefan Vodă la Mănăstirea Poceaev din Ucraina” Foto: Alexandru Jolnaci

Aproape la fiecare ieșire publică, Igor Dodon le arată din deget conaționalilor noștri din diasporă precum că ar fi mai toți purtători de COVID-19. Și repetă de fiecare dată că ar trebui să stea acolo unde sunt ca să nu-i infecteze pe cei din Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 20:37

Ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu: Valul cel mai mare de infecții cu coronavirus în Republica Moldova va fi în săptămâna a doua și a treia din luna aprilie

Ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu: Valul cel mai mare de infecții cu coronavirus în Republica Moldova va fi în săptămâna a doua și a treia din luna aprilie

Aceasta face referire la scenariile întocmite împreună cu experții de la Organizația Mondială a Sănătății.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 20:29

Orașele Soroca și Ștefan Vodă INTRĂ ÎN CARANTINĂ / Un număr mai mare de polițiști și militari care vor supraveghea circulația persoanelor

Orașele Soroca și Ștefan Vodă INTRĂ ÎN CARANTINĂ / Un număr mai mare de polițiști și militari care vor supraveghea circulația persoanelor

Două orașe și un sat intră în carantină. Despre aceasta a anunțat Guvernul RM după ședința Comisiei Situației Excepționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 20:27

VIDEO / Diaspora REVOLTATĂ pe regimul Dodon & Chicu (atenție limbaj licențios +18) Un nou mesaj a devensit VIRAL

VIDEO / Diaspora REVOLTATĂ pe regimul Dodon & Chicu (atenție limbaj licențios +18) Un nou mesaj a devensit VIRAL

 Un nou mesaj video la un cetățean de-al nostru a deveni viral pe facebook. Clipul are peste 19 mii de distribuiri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 20:23

Dictatorii față în față cu realitatea / Turkmenistanul a interzis cuvântul „coronavirus”

Dictatorii față în față cu realitatea / Turkmenistanul a interzis cuvântul „coronavirus” Foto: Gurbangulî Berdîmuhamedov

Guvernul din Turkmenistan a interzis utilizarea cuvântului "coronavirus" pentru a bloca orice informaţie legată de pandemie.

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 31 Martie 2020, ora: 19:50 de Irina Nechit

Interviu de irina nechit Alexandru Crâlov: „Am învățat de la Hamlet că trebuie să fim pregătiți de cele mai grele încercări”

Alexandru Crâlov: „Am învățat de la Hamlet că trebuie să fim pregătiți de cele mai grele încercări”

– Spune-mi te rog, Alexandru Crâlov, cum era Nistrul în copilăria ta?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 19:29

Apel din Diasporă: ”NOI VENIM ÎN ȚARĂ, DODON PLEACĂ AFARĂ”

Apel din Diasporă: ”NOI VENIM ÎN ȚARĂ, DODON PLEACĂ AFARĂ”

Având in vedere acțiunile vădit îndreptate împotriva propriilor cetățeni de către actuala conducere a RM, Guvern și președintele în persoana d-lui Dodon. Consider absolut necesara de a organiza grup de inițiativă păstrând distanta dintre oameni, sa mergem...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 18:53

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 3-a

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 3-a

O altă temă intens falsificată a fost cea a unirii jumătății de Moldovă scăpată din ghearele Imperiului rus cu Muntenia de la 1859, care a adus un destin comun la două popoare înrudite, se afirmă. Se recunoaște totuși că aceasta a jucat un rol pozitiv în dezvoltarea lor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 18:28

NOUTĂȚI DIN RAIUL STATALIST / Pensia minimă în R. Moldova a fost mărită cu 2,7 euro și a ajuns la 56 de euro

NOUTĂȚI DIN RAIUL STATALIST / Pensia minimă în R. Moldova a fost mărită cu 2,7 euro și a ajuns la 56 de euro

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță într-un comunicat că pensiile pentru cei 682.194 de beneficiari vor fi indexate din 1 aprilie cu 4,83%. Dacă până acum cuantumul pensiei minime pentru limită de vârstă constituia 1.079 lei, din 1 aprilie acesta va fi de 1.131...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 17:25

VIDEO / +55 de cazuri NOI de infecție cu coronavirus / În total 353 de persoane s-au infectat, iar 22 au fost tratate

VIDEO / +55 de cazuri NOI de infecție cu coronavirus / În total 353 de persoane s-au infectat, iar 22 au fost tratate

Declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 17:03

BREAKING NEWS / A treia PERSOANĂ decedată de la COVID-19 în R. Moldova / Ar fi murit la ora 5 dimineața iar autoritățile NU AU ZIS NIMIC la briefingul de dimineață

BREAKING NEWS / A treia PERSOANĂ decedată de la COVID-19 în R. Moldova / Ar fi murit la ora 5 dimineața iar autoritățile NU AU ZIS NIMIC la briefingul de dimineață

Încă o persoană a decedat în Republica Moldova din cauza coronavirusului. Este vorba de un bărbat din satul Colicăuți, raionul Briceni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 16:41

Medic de la Urgență: „Tot mai mulți dintre noi suntem CONTAMINAȚI, dar asta se ține în SECRET” (zdg)

Medic de la Urgență: „Tot mai mulți dintre noi suntem CONTAMINAȚI, dar asta se ține în SECRET” (zdg)

„Tot mai mulți dintre noi suntem contaminați, dar asta se ține în secret”, mărturisește un medic din cadrul Centrulului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), care a apelat la Ziarul de Gardă pentru a povesti, sub protecția anonimatului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 16:10

Rușii sunt obligați de arbitraj să întoarcă 1,5 MILIARDE de dolari / Polonia a câștigat procesul împotriva GAZPROM

Rușii sunt obligați de arbitraj să întoarcă 1,5 MILIARDE de dolari / Polonia a câștigat procesul împotriva GAZPROM

Compania poloneză PGNiG a câștigat un proces intentat împotriva Gazprom în arbitrajul de la Stockholm. Disputa privind prețurile gazelor dintre părți a durat 5 ani. Acum, furnizorul rus trebuie să returneze PGNiG 1,5 miliarde de dolari.

( ) Citeşte tot articolul

Femeia 31 Martie 2020, ora: 16:00

Ce trebuie să știe NEAPĂRAT o mamă înainte de a cumpăra o pompă de sân

Ce trebuie să știe NEAPĂRAT o mamă înainte de a cumpăra o pompă de sân

Femeile de astăzi au la dispoziție tot felul de invenții care le ușurează rolul de mame, spre deosebire de bunicile și străbunicile noastre. Pompa de sân modernă este una dintre ele. Aceasta a fost creată de către un inginer suedez în anul 1942. De atunci și până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 15:18

Viața merge mai departe... inclusiv și vânzările imobiliare!

Viața merge mai departe... inclusiv și vânzările imobiliare!

Indiferent de virusul care bântuie în lume, oamenii caută să-și cumpere locuințe. Așa cum aproape toate agențiile imobiliare continuă să activeze în regim online, apartamentele și casele se află acum la doar un click distanță.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 15:09

6 cazuri noi de COVID-19 confirmate în stânga Nistrului

6 cazuri noi de COVID-19 confirmate în stânga Nistrului

 Șase cazuri noi de infecție cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în regiunea transnistreană. Este vorba de patru persoane din orașul Tiraspol, una din orașul Bender și una din Slobozia. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 15:01

Un bărbat s-a deghizat în tufiș ca să poată ieși din casă în timpul carantinei / VIDEO

Un bărbat s-a deghizat în tufiș ca să poată ieși din casă în timpul carantinei / VIDEO

Exasperat de măsurile stricte impuse de autorități în contextul epidemiei de coronavirus, un bărbat din Stevenage, Marea Britanie, s-a deghizat în tufiș ca să poată ieși din casă, sperând că va trece neobservat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 14:18

REȚETĂ / Lasagna cu parmezan și carne tocată

REȚETĂ / Lasagna cu parmezan și carne tocată

 Lasagna este un fel de mancare pretentios si, totusi, nu greu de facut. Trebuie doar sa ai putina rabdare. Iata cum se prepara o delicioasa Lasagna cu parmezan si carne tocata.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 14:13

Incendiu ȘOCANT la Leova. 35 de OI au pierit în flăcări

Incendiu ȘOCANT la Leova. 35 de OI au pierit în flăcări

În dimineața zilei de 30 martie pompierii din cadrul IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie particulară din localitatea Tomai, raionul Leova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 14:06

O fată de doar 12 ani a murit de coronavirus. Este cea mai tânără victimă din Europa

O fată de doar 12 ani a murit de coronavirus. Este cea mai tânără victimă din Europa

Este vorba despre o fată de 12 ani din Belgia. Tragedia absolut șocantă a fost anunțată astăzi de către purtătorul de cuvânt al centrului național de criză, Emmanuel Andre, anunță The Sun în urmă cu puțin timp. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 13:12

O femeie din regiunea transnistreană a MURIT de la coronavirus după ce a fost „tratată” pentru pneumonie / Infecția a fost confirmată DUPĂ deces

O femeie din regiunea transnistreană a MURIT de la coronavirus după ce a fost „tratată” pentru pneumonie / Infecția a fost confirmată DUPĂ deces

Femeia avea 55 de ani. A fost internată la un spital clinic din Tiraspol cu ​​pneumonie bilaterală. Într-o încăpere cu un bărbat la care confirmase anterior Covid-19. Când s-a aflat că are coronavirus, femeia a fost transferată la spitalul din Slobozia. O oră mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 13:08

AVERTISMENTUL unui medic român: „Virusul rezistă la 36,6 grade Celsius, 30 de minute în aer și 4 zile pe anumite suprafețe”. Doctorul a publicat „Ghidul anticovid”

AVERTISMENTUL unui medic român: „Virusul rezistă la 36,6 grade Celsius, 30 de minute în aer și 4 zile pe anumite suprafețe”. Doctorul a publicat „Ghidul anticovid”

Medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Nicolae Oblu” din Iași a publicat marți un „ghid anticovid” cu sfaturi practice pentru a ne feri de virus. Potrivit medicului, noul coronavirus rezistă 30 de minute în aer, 4 zile pe anumite suprafețe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 12:30

Fostul șef al unei agenții de stat a fost numit consilier al premierului Chicu

Fostul șef al unei agenții de stat a fost numit consilier al premierului Chicu

 Fostul șef al Biroului Relații Interetnice, Nicolae Rădița, a fost angajat pe 2 martie în calitate de consilier în Cabinetul premierului Ion Chicu, după ce a demisionat pe 26 februarie de la șefia agenției de stat. Informația nu a fost anunțată public până acum,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 12:06

Tânăr din R. Moldova, fiul unui erou al Războiului transnistrean, obligat să se MUTE din România fiindcă nu i se acordă cetăţenia

Tânăr din R. Moldova, fiul unui erou al Războiului transnistrean, obligat să se MUTE din România fiindcă nu i se acordă cetăţenia

Radu Gurduială (28 de ani), originar din Republica Moldova, avea doar trei luni când tatăl său, Mihail Gurduială, a pierit în timpul luptelor de la Cocieri (Republica Moldova) cu separatiştii transnistreni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 11:58

Iurie Reniță despre regimul Dodon&Chicu: „Ei URĂSC cronic diaspora noastră europeană și o acceptă doar pe cea din Federația Rusă”

Iurie Reniță despre regimul Dodon&Chicu: „Ei URĂSC cronic diaspora noastră europeană și o acceptă doar pe cea din Federația Rusă”

În ultimele zile am fost abordat de foarte mulți cetățeni de-ai noștri de peste hotare cu solicitarea insistentă de a-i ajuta să revină acasă, fie că e vorba de cei din Italia, Franța, Spania, Portugalia, Marea Britanie sau din SUA și Canada. Situația este mult prea complicată...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 11:33

TEHNOCRAȚII LA PUTERE /// Premierul Chicu și miniștrii din Guvern s-au testat pentru COVID-19 la un LABORATOR PRIVAT după ce șeful Spitalului Republican a fost demis subt acest pretext

TEHNOCRAȚII LA PUTERE /// Premierul Chicu și miniștrii din Guvern s-au testat pentru COVID-19 la un LABORATOR PRIVAT după ce șeful Spitalului Republican a fost demis subt acest pretext

Cabinetul de miniștri și membrii aparatului premierului, inclusiv premierul Ion Chicu, s-au testat de COVID-19 la un laborator privat, scrie unimedia.info. Testarea a avut loc în această dimineață. Informația a fost confirmată pentru sursa citată de consilierul lui Chicu, Vitalie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 31 Martie 2020, ora: 11:24

Guvernarea bagă agricultorii în faliment / Piața Centrală rămâne ÎNCHISĂ pentru toată perioada stării de urgență

Guvernarea bagă agricultorii în faliment / Piața Centrală rămâne ÎNCHISĂ pentru toată perioada stării de urgență

Toate spațiile de comerț de pe strada Mitropolit Varlam, 63, inclusiv și Piața Centrală, rămân închise pe toată durata stării de urgență, instituită până la data de 15 mai. Perioada sistării activității poate fi prelungită și după această dată, spun...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)