Astăzi 22 Septembrie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 21 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Fotbal 14 Iulie 2016, ora 09:33

Zimbru va întâlni echipa turcă Osmanlispor

Marime Font

Echipa moldoveană de fotbal Zimbru Chișinău va întîlni astăzi, la stadionul ”Zimbru”, în runda a doua preliminară a Ligii Europa formația turcă Osmanlispor.

Antrenorul gazdelor, Flavius Stoican a declarat ieri seara la conferința de presă din ajunul întîlnirii că elevii săi vor da totul în teren pentru a obține un rezultat pozitiv. ”Ne așteaptă o partidă dificilă. Osmanlispor este favorită în acest meci. Noi, însă, avem șansa noastră pe care o vom apăra pînă la capăt. Ne vom apăra cu toată echipa și vom ataca cu toată echipa. Esențialul este să nu comitem greșelile consemnate în meciul de acasă cu Chikhura (Georgia) din prima rundă preliminară. Cu Osmanlispor va fi greu, dar nu imposibil”, a spus tehnicianul, care a fost completat de fundașul Ion Jardan: ”Atmosfera în echipă este bună, pozitivă”.Antrenorul formației oaspete, Mustafa Akcay a fost curios să afle, în primul rînd, care-i bugetul clubului Zimbru, atunci cînd a fost întrebat care-i deosebirea dintre partenera de întrecere de astăzi și Osmanlispor. ”Nu pot spune care-i diferența, deoarece nu cunosc bugetul clubului moldovean. Pot doar să-l fac public pe al nostru – 25 de milioane de lire turcești (aproximativ 8 milioane de euro). Cu el am reușit să ne clasăm pe locul cinci în campionatul intern și sper că ne vom afirma și pe arena internațională. Ne așteaptă un meci greu cu o echipă tînără, ambițioasă. Dacă nu mă înșel, vîrsta ei medie este de 24 de ani. Jucătorii ei sînt foarte creativi”, a spus Mustafa Akcay, care a fost completat de jucătorul român al echipei turce, Paul Rusescu: ”Obiectivul trasat în fața noastră este să ne calificăm în etapa următoare a turneului”.

Partida va începe la ora 20.00.

Moldpres

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 21 Septembrie 2018, ora: 17:00

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:51 de Doina Stimpovschii

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern

Dodon riscă o nouă suspendare din funcție după ultimele remanieri în Guvern Din editia print

Prin schimbarea a doi miniştri, guvernarea face o mișcare de PR înainte de alegeri, consideră analiştii politici

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2018, ora: 11:28

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion, ACTIVIST CIVIC, ZIARIST

OMUL SĂPTĂMÂNII: George Simion,  ACTIVIST CIVIC, ZIARIST Din editia print

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani. În 2005, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București.

( ) Citeşte tot articolulEditorial 21 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul