Actualitate

Ziua Vinului va avea genericul: „Respect pentru tradiţii, curaj în inovaţii”

Sărbătoarea se va desfăşura în perioada 5-6 octombrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, informează IPN cu referire la programul Agenţiei Turismului.

Programul va începe la ora 10.00, cu un recital de muzică: „Bun venit, oaspete drag”. La ora 11.00 va avea loc Festivitatea de deschidere a Sărbătorii, în care va fi decernat Premiul Mare. Pe parcursul zilei, publicul va putea vizita standurile şi pavilioanele expoziţionale, iar seara, la ora 18.30, va începe un spectacol de muzică populară şi muzică uşoară: „Voie bună ca la noi”.

A doua zi a sărbătorii, 6 octombrie, se deschide cu un program de muzică: „Dimineaţa pe răcoare”. La ora 11.00 va fi decernat premiul concursului „Polobocul de Aur”, iar pe parcursul zilei vor fi organizate concursuri interactive pentru public şi demonstraţii ale specialiştilor, cu degustare de vinuri. Începând cu ora 18.00, va avea loc un spectacol muzical: „La mai mult şi la mai mare”. Închiderea oficială a sărbătorii „Ziua Naţională a Vinului 2013” va avea loc la ora 21.00.

Ziua Naţională a Vinului este marcată în Republica Moldova anual, în luna octombrie, începând cu anul 2001.

TIMPUL.MD via IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *