Actualitate

Zodia masculină care iubeşte NEBUNEŞTE. Nicio femeie nu îi rezistă!

Îi place să iubească pătimaş şi nicio femeie nu poate rezistă tentaţiei atunci când îl întâlneşte.
Bărbatul Săgetător este un încrezător vesel şi jovial, căutând să se bucure de viaţă şi să adune experienţe şi aventuri care să îi hrănească convingerile de progres.

Iubeşte riscul şi exploatarea, este intransigent şi ţine la propriile dorinţe trecând peste orice pentru a şi le împlini.

Iubirea pentru el este o cale de progres în care va miza pe aventuri nebuneşti şi va creşte starea de bine, dar nu reacţionează uşor la frustrări, fiind cel mai vesel dintre nativi, va combate cu înverşunare tot ceea ce îl frustrează, poate uneori nebuneşte, fără raţiune, instinctiv şi justiţiar, dar cu motivaţia frustrării şi nu din dorinţa de corectitudine.

Ştie să trăiască iubirea cu intensitate şi cu putere, dar nu se da în lături de la experienţe noi. Acasă are nevoie de empatie, înţelegere şi de multă visare, armonie.

Pentru a-l completă, poţi miza pe simt artistic, inteligenţă şi comunicare, pe a-l ţine cu picioarele pe pământ fără a-i tăia entuziasmul.

Este vulcanic în manifestări şi liniştit în plăcere, îi place să filozofeze pe teme diferite. Îl poţi acompania la yoga, în tot felul de acţiuni de autodescoperire sau experienţe inedite şi mai ales în explorări şi călătorii fizice şi imaginare.

Îi place tot ceea ce îi aduce plăcere şi va împărtăşi cu ţine aceste lucruri. În atitudinea lui plăcerea şi armonia sunt lucruri obişnuite şi de rutină, căci iubeşte provocările şi gustul bun al vieţii.

Te poţi ataşa imediat de el dacă şi tu cauţi bucuriile şi fericirea indiferent unde, în lume, iar când nimic nu stă să zdruncine universul vostru va fi pe cât poate de devotat. Se plictiseşte uşor dacă nu îl stimulează relaţia voastră şi dacă nimic antrenant nu se petrece între voi.

Este o fire activă şi vrea să întreţină construcţia şi investiţia voastră, dar nu îi plac toanele, geloziile şi nici rigiditatea.

Crede în el şi vrea din ce în ce mai mult, pentru el, fie atenţie, fie căldură, fie comunicare, fie plăcere, iar el oferă cadrul necesar şi pe el acolo, atâta timp cât îi oferi şi tu la rândul tău bucurii.

Este cel mai potrivit bărbat pentru ţine dacă îţi cauţi un tip în evoluţie şi alături de care nu vrei să cunoşti emoţiile negative , pentru că se perfecţionează mereu şi îşi caută varianta cea mai bună pe care şi-o pune în valoare.

Apreciază, face complimente, te valorizează şi îţi oferă un stil de care poţi deveni cu uşurinţă ataşată, pentru că ştie că simplă lui prezenţa te validează pe ţine că femeie şi nu din orgoliu ci din dorinţa de progres.
În funcţie de zodia ta, te poate provoca sau te poate consumă, iar dacă nu vrei să îl pui pe fugă evita rigiditatea şi inflexibilitatea.

Bărbatul Săgetător nu îşi caută stabilitatea la colţul biroului sau în extravagante luxuriante ci este mereu activ căutând bucurii şi explorând. Nu îşi consumă timpul rupând bariere, decât într-un singur caz, dacă vrea să descopere mai mult din ceea ce se află în spatele lor.

Femeia potrivită este aceea caldă, deschisă, puternică, fără frustrări şi orgolii, care caută şi ea bucuria de a trăi. Îngrădirile nu îşi găsesc nici un loc într-o poveste de iubire cu un bărbat Săgetător, nici încruntarea, nici reproşurile sau lipsa de chef, energie, decât atunci când nu îl mai iubeşti şi cauţi altceva.

Te poţi lovi însă de dorinţa lui de mai mult şi de atitudinea în care se culcă pe o ureche ştiind că toată încrederea lui şi puterea credinţelor personale îi vor aduce succesul. Dar fiind preocupat de progres personal nu va opune rezistenţă schimbărilor şi va fi deschis să îl înveţi sau să îl provoci”, scrie astrologul Maria Sârbu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *