Tendințe

Zodia ta şi coafura potrivită

 FEMEIA DIN ZODIA BERBEC

O tunsoare modernă, scurtă sau medie, uşor de aranjat ţi se potriveşte deoarece ca nativ Berbec eşti o femeie mereu în mişcare. Nu neglija măştile pentru păr, deoarece firul de păr trebuie să fie în condiţie perfectă, mai ales că berbecele obişnuiesc să facă diverse ”experimente” cu podoaba lor capilară. Unele din aceste experimente iţi pot deteriora părul. Culoarea potrivită este blond sau roşcat, în nuanţe care să atragă atenţia. Astrele recomandă acestor native să îndrăznească să îşi schimbe cât mai des coafura deoarece au o personalitate puternică şi o mare nevoie de autoexprimare.

FEMEIA DIN ZODIA TAUR

Planeta guvernatoare a zodiei Taur este Venus care nu agrează nimic excentric sau masculin. De aceea nativele din aceasta zodie trebuie sa evite parul scurt si coafurile rebele, precum si nuantele de par excentrice. Un par mediu, vopsit in nuante naturale de saten deschis pana la castaniu, le pune cu adevarat in valoare. Parul drept sau cu bucle lejere le avantajeaza. Nativele trebuie sa evite cocul si parul legat in coada de cal. Chiar si pentru o seara speciala, nu alegeti o coafura sofisticata, caci ceea ce va pune pe voi in lumina reflectoarelor este naturaletea.

FEMEIA DIN ZODIA GEMENI

Gemenii sunt firi vesele şi li se potrivesc coafuri cu un aer tineresc şi nuanţele de culoare strălucitoare. Puteţi opta de la blond, şaten până la roşcat, însă evitaţi total negrul. Aceasta culoare nu este deloc în armonie cu senzualitatea unei femei din zodia Gemeni. Find o fiinţă activă, ţi se potrivesc coafurile cu un aer de naturaleţe, părul scurt sau mediu. Gemenele pot opta cu curaj atât pentru a-ţi întinde părul cât şi pentru bucle rebele. Coafurile sofisticate nu le avantajează. Ceva modern şi tineresc, le stă bine şi la vârste înaintate. Părul prins în coada de cal le dă un şarm aparte, energic.

FEMEIA DIN ZODIA RAC

Recomandarea numărul unu pentru nativele cu o feminitate desăvârşită din zodia Racului este să îşi poarte părul lung, peste linia umerilor. Părul scurt dezavantajează această nativă, iar părul mediu, deşi este ok, totuşi nu este ceea ce are nevoie o fiinţă a Lunii pentru a fi cu adevărat ea însăşi. Îngrijirea părului va fi în acest caz un ritual, dar nu precum la nativa din zodia Leu, ci un ritual bazat în special pe hidratare şi hrănire cu măşti pe baza de fructe şi alte reţete naturiste. Această femeie s-a născut sub influenţa Lunii şi este în interiorul ei ca o zână: atrasă de magie, visătoare, bună la suflet, misterioasă şi iubitoare. La fel trebuie să şi arate, ca o zână a frumuseţii: părul lung, despletit sau prins pe jumătate (niciodată în coadă de cal), coafuri complicate pentru o seară specială. Cel mai mult o avantajeză buclele mari, lejere, indiferent pentru ce tip de coafură sau lungime a părului optează. Nuanţele potrivite sunt blond, şaten deschis şi ciocolatiu. Trebuie să evite negru şi roşcatul.

FEMEIA DIN ZODIA LEU

Coafurile extravagante, ultimele tendinte si culorile stralucitoare te avantajeaza. O Leoaica trebuie sa arate oricum, numai a fata simpla nu. Aura voastra trebuie lasata sa radieze. Din fericire Leoaicele petrec mult timp in fata oglinzii si acorda parului multa atentie si ingrijire. O coafeza personala cu idei geniale este ceea ce va trebuie pentru a arata fara cusur. Parul de lungime medie este ceea ce le avantajeaza pe aceste femei dinamice dar doritoare de coafuri sofisticate. Cocul, dar nu cel simplu, ci cel facut cu arta si creativitate, este ceea ce se recomanda pentru o seara speciala. Leoaicele stiu sa poarte podoaba capilara cu mandrie. Parul cret si cu volum le defineste cu adevarat caracterul pasional. Optati pentru culori intense: roscat, negru sau blond. Evitati nuantele intermediare de saten si castaniu. 

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Coafura unei native Fecioara trebuie sa fie impecabila. De aceea, ingrijirea parului este de mare importanta. Nativelor din aceasta zodie le stau foarte bine tunsorile moderne, dar cuminti. Nu incercati lucruri excentrice. Un breton tuns perfect (sa nu va ganditi la suvite rebele), parul prins in coada calului la birou precum si un coc simplu pentru o seara festiva este ceea ce le face pe Fecioare sa radieze de frumusete. Farmecul acestor native vine din naturaletea lor. Parul inchis la culoare li se potriveste: optati pentru nuantele de saten, ciocolata si castaniu dar puteti incerca si negrul. Evitati roscatul si blondul.

FEMEIA DIN ZODIA BALANTA

Coafura acestor native trebuie sa fie de un rafinament desavarsit. Chiar daca mergeti la serviciu nu va neglijati parul. Fiinte active, Balantele tind sa opteze pentru un par mediu si o tunsoare usor de aranjat. Astrele insa va recomanda parul lung si tunsori mult mai pretentioase, moderne si feminine. O sa sacrificati mai mult timp in fata oglinzii, dar merita. Feminitatea unei Balante este departe de a fi simpla, veti arata ciudat adoptand un stil simplut. Voi sunteti femei sofisticate si complexe. Accesoriile de par le iubiti si le stiti combina cu rafinament. Balantele sunt printre rarele native carora le sta foarte bine cu coc, chiar daca nu este vorba de ocazii speciale. Evitati parul prins in coada de cal, parul scurt si culoarea neagra. Optati pentru nuante deschise: saten deschis va vine de minune. 

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Femeia din zodia Scorpion ar tot dreptul sa adopte o coafura indrazneata si socata. Spiritulor ei viu si erotic trebuie pus in valoare. Acestor native le sta foarte bine cu parul scurt, cu o tunsoare moderna. Parul de lungime medie este indicat sa fie tuns tot modern, nu clasic. Coafurile recomandate sunt cele simple de facut dar cu efect. Evitati parul lung si cocul (chiar si la evenimente speciale). Clasic, este un cuvant pe care trebuie sa vi-l stergeti din vocabular daca vreti sa aratati fabulos. Nuantele puternice de negru, mov, roscat sau blond, va stau excelent.

FEMEIA DIN ZODIA SAGETATOR

Nativele din aceasta zodie sunt fericite deoarece nu trebuie sa isi bata capul cu coafuri complicate. Lor le sta bine tot ceea ce este clasic, simplu si usor de aranjat. O coada de cal si trasaturile fetei li se lumineaza. Ca regula generala, sa evite sa isi ascunda fata in spatele unor suvite de par, si nici urechile. O nativa Sagetator trebuie sa isi aranjeaze mereu astfel parul incat cat mai mult din trasaturile fetei sa fie vizibile. Nici pentru o ocazie speciala nu trebuie sa va stresati cu coafuri complicate, deoarece nu veti face decat sa stricati efectul. Optati pentru ceva simplu dar sic. Parul drept va sta intotdeauna mai bine decat buclele. Nuantele de ciocolatiu si castaniu va prind foarte bine.

FEMEIA DIN ZODIA CAPRICORN

Nativele din aceasta zodie se maturizeaza repede si chiar si in tinerete le vin extraordinar de bine toate tunsorile clasice si simetrice. Evitati tot ceea ce inseamna asimetric si rebel. Daca va aranjati parul ca sa para natural nu veti reusi sa impresionati. Taieturile drepte va avantajeaza. Este bine sa petreceti mult timp in fata oglinzii pentru a cuminti toate firele rebele si a va ingriji parul. Nativele Capricorn arata seducator daca isi prind parul in coc, atat acasa, cat si la serviciu. La o seara speciala nici nu se pune problema: cocul este ceea ce va va face sa aratati ca o diva. Evitati tot ceea ce va face sa pareti fetiscane: coada de cal, parul nevopsit si lasat liber si neglijent. Alegeti culori mai inchise si intense: negru, roscat, castaniu.

FEMEIA DIN ZODIA VARSATOR

Coafura potrivita pentru nativele din zodia Varsator este unul lejer si natural pentru zi, asortat cu tinuta pe care o poarta. Va sta bine tot ceea ce este asimetric si noncomformist. Inspirati-va din cele mai indraznete coafuri pe care le-ati vazut si mergeti la un expert in hairstyling, caci doar acea persoana va putea sa va faca sa aratati extraordinar. Evita tot ce inseamna clasic, deoarece vei trece neobservata in societate. Opteaza mereu pentru modern si experimenteaza ceva nou, atat in tunsoare cat si in culoarea aleasa, caci iti stau bine nuantele neobisnuite. In cazul unui eveniment special, nu opta insa pentru nimic rebel ci mizeaza pe ceva socat prin eleganta. In functie de machiajul pe care l-ai ales, alege si coafura cu elemente din aceeasi epoca. Inspira-te din moda femeilor din Egipt, China, Japonia sau Grecia antica. Tine cont si de forma fetei.

FEMEIA DIN ZODIA PESTI

Femeile din zodia Pesti, alaturi de Balanta si Rac sunt cele care trebuie sa opteze pentru parul lung. Feminitatea lor desavarsita este pusa in valoare doar daca parul cade peste umeri. Se intelege de la sine ca este contraindicata o tunsoare scurta. Nu incercati coafuri asimetrice. Pestioaicelor le sta bine tot ceea ce este simetric si frumos aranjat. Buclele, ducand cu gandul la valurile oceanului, sunt cele pentru care trebuie sa optati pentru o tinuta de seara. Accesoriile de par va avantajeaza foarte mult si puteti sa va jucati cu ele pentru a obtine efecte speciale. Nuantele care va avantajeaza sunt cele deschise, optati pentru tonuri naturale de blond pana la saten.

Sursa: astrodestin.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *