Actualitate

Zodiile care pot domina orice bărbat

Femeile care joacă bărbații pe degete sunt născute în aceste 3 zodii:

Berbec

Femeia Berbec știe ce vrea. E hotărâtă, iar atunci când pune ochii pe un bărbat ea e cea care face primul pas. El nici nu apucă să spună da, că e ca și însurat! Nativa aceasta este într-un permanent joc al seducției și alege și se lasă aleasă doar pe cine și de cine vrea ea. E o provocatoare și știe să își joace cele mai bune cărți, cele cu care știe că iese învingătoare. Personalitatea sa este puternică, este dominatoare.

Leu

Magnetismul său face victime la tot pasul. Ea te atrage, ea te respinge. Pur și simplu se joacă încontinuu cu sentimentele, însă tot acest du-te vino creează dependență. Nici un bărbat nu reușește să fie suficient de puternic încât să îi reziste. Poate doar de dragul experienței se mai lasă și ea dominată uneori, ca să știe mai bine ce are de făcut pe viitor. Însă va avea mereu bărbații la picioare, pentru că știe să ii joace pe degete.

Scorpion

Nimeni, dar absolut nimeni nu poate rezista farmecelor nativei Scorpion. Are ea un har aparte care o face extrem de atragatorare. E fascinant de frumoasă, e inteligență și sexy și care bărbat ar putea să nege că se simte atras de asemenea combinație de calități? Iar ea, femeia fatală, jonglează cu bărbații după bunul plac. Întâi face pe misterioasa și pe inabordabila, apoi se oferă întru totul, într-un adevărat spectacol de sunet și culoare.

Sursa: evzmd.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *