Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente

Tendințe 5 Octombrie 2012, ora 15:01    Din editia print

Zonele potrivite pentru a-ți expune fotografiile de familie

Marime Font

 
 
 

Fotografiile sunt martorele unor amintiri plăcute. 

Ar fi păcat să le uităm într-un album, când mai practic și mai frumos ar fi să le etalăm, cu încredere, în locuința noastră.

Dacă livingul nu e un spațiu deschis, atunci fotografiile de familie pot fi expuse într-un „colț”. Poți pune pozele pe tot peretele sau în centrul acestuia, utilizând rame foto de diferite dimensiuni și forme.Atmosfera pe care o poate reda un șemineu este unică, cu atât mai mult cu cât deasupra lui vei instala câteva fotografii. Un portret supradimensionat sau două mai mici vor fi perfecte pentru această zonă, mai ales dacă șemineul se află în camera de zi.

De obicei, scările sunt private de decorațiuni. Personalizându-le cu amintiri dragi, vor deveni mult mai atractive și mai vesele.

Dacă ai rămas fără idei în decorarea unei încăperi și ai la dispoziție un perete „stingher”, o idee extravagantă, dar de efect, care va deveni un centru de atenție, este să realizezi o formă din lemn, pe care să o accesorizezi cu nenumărate imagini. Ansamblul, pe lângă faptul că va ilustra amintirile tale și persoanele dragi, poate da naștere unei inimi, de exemplu.

Ultima, dar nu cea din urmă, zonă este reprezentată de dormitor, mai exact porțiunea de perete de deasupra tăbliei patului. În intimitatea camerei de dormit te vei putea relaxa privind fotografiile dragi.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md