Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 13:43
Abonamente

Mica publicitate

Gratuit! Adaugă anunţ
Atenţie! Anunţurile vor fi şterse automat după o lună. În caz că autorul doreşte eliminarea unor anunţuri înainte de acest termen, poate să o facă oricând, dupa autentificare.
1 2

INTERESANT !

Societate din Brasov (RO) angajeaza personal cu cetatenie romana din Republica Moldova pentru montare, punere in functiune si demontare in Romania de patinoare artificiale mobile in aer liber. Nu este necesara experienta. Posesorii de permis auto cat. B prezinta un avantaj. Se asigura cazare si salariu atractiv. Informati suplimentare la tel. 0040724309700, orele 9,00 - 17,00.

0 poze
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ nespecificat telefon 0040724309700

Servicii pază, supraveghere video, interfon video

MoldovaSecurity îți prestează servicii de supraveghere video, servici de pază și intervenție rapidă la fața locului în cazul tentativelor de furt, intrarea persoanelor străine în încăperea protejată. Dispunem de următoarele sisteme de securitate: - sisteme de supraveghere video - camere video interne, externe; - sisteme de alarmă la efracție - se activează în caz de spargere, intrare invazivă a necunoscuților; - alarmă incendiu - detectează și semnalizează începutul incendiului, - interfon - asigură controlul accesului și liniște în casă, fără vizitatori nepoftiți; - sistemul Casa Inteligentă - observă când mașina se apropie de casă și aprinde lumina, deschide poarta și ușa la garaj etc. Asigurăm mentenanța și întreținerea și suport tehnic pentru toate sisteme de securitate video, rețelistica și IT. Dacă aveți nevoie de servicii de securitate apelați la noi la următoarele date de contact: Telefon de contact: 022 00 88 00, 078 82 22 00 E-mail: info@moldovasecurity.md

1 poza (click pe imagine)
adăugat la 15 Iunie 2011 preţ nespecificat telefon 022 00 88 00
1 2


Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

Cele mai citite articole Timpul.md


 


METEO


Find more about Weather in Chisinau, M1