Astăzi 14 Noiembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 21:01
Abonamente

Moldova 13 Aprilie 2016, ora: 16:30

Organizațiile societăţii civile solicită Parlamentului Republicii Moldova să organizeze consultări publice în vederea identificării candidaţilor pentru funcţia de membru al CEC. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 13 Aprilie 2016, ora: 15:34

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Gheorghe Bălan, a dat un răspuns trimisului special al Ministerul de Externe al FR, Serghei Gubarev care a declarat că munițiile armatei a XIV rămase în Transnistria nu pot fi evacuate, pentru că în Ucraina, țară de tranzit, e un...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 11 Aprilie 2016, ora: 17:45

Primarii, gata de proteste: Cerem descentralizare și oprirea presiunilor asupra aleșilor locali pe criterii politice

Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM), organizație reprezentativă a APL, a decis să convoace, în data de 21 aprilie, Adunarea Generală a APL, în cadrul căreia va fi luată decizia consolidată în privința organizării și desfășurării unor ample acțiuni...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 9 Aprilie 2016, ora: 09:50

Deputații au votat astăzi candidatura lui Eduard Răducan la funcția de director al Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP).

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2016, ora: 15:25

Europarlamentarul Siegfried Mureşan spune că acum o eventuală discuţie despre aderare nu ar fi în folosul Republicii Moldova, fiindcă Europa însăşi nu este pregătită de extindere. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2016, ora: 14:30

Fostul premier al României şi membrul Parlamentului European, Theodor Stolojan, afirmă că progresul unei ţări este legat de mai mulţi factori, dar în primul rând, de o stabilitate politică. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2016, ora: 14:14

36 de inspectori vamali au fost sancționați disciplinar pentru nerespectarea legislației ce vizează perceperea taxei pentru folosirea drumurilor din R. Moldova, de către autovehiculele înmatriculate în străinătate (vinieta), a anunțat astăzi Serviciul Vamal. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2016, ora: 11:43

Trupele ruse care păzesc depozitele de armament de la Colbasna, regiunea transnistreană, vor pleca după ce problema retragerii va fi rezolvată, a declarat marți trimisul special al Ministerul de Externe al FR, Serghei Gubarev.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 6 Aprilie 2016, ora: 14:52

O companie din România va efectua aerofotografiere a teritoriului Republicii Moldova în aprilie – mai 2016, aspect care a stârnit îngrijorarea rușilor.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 6 Aprilie 2016, ora: 09:41

Prim-ministrul Pavel Filip a avut ieri o întrevedere cu o Delegație de reprezentanţi ai mediatorilor şi observatorilor în procesul de reglementare a conflictului transnistrean. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 5 Aprilie 2016, ora: 07:55

Ambasadorul SUA în Moldova: decizia CC privind alegerea directă a șefului statului este BENEFICĂ

Ambasadorul SUA în Moldova: decizia CC privind alegerea directă a șefului statului este BENEFICĂ

Ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, James Pettit, a spus într-un interviu acordat Europei Libere și postului de televiziune Moldova 1 (M1) că oricât de controversată ar părea, decizia Curţii Constituţionale de a se reveni la alegerea directă a şefului...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Aprilie 2016, ora: 16:10

În urma respingerii de către Comisia Electorală Centrală a inițiativei de organizare a unui referendum național privind modificarea Constituției, reprezentanții Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” anunță reluarea protestelor masive împotriva actualei...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Aprilie 2016, ora: 14:24

Locuitorii din regiunea transnistreană vor participa pe 11 decembrie la aşa-zisele alegeri prezidenţiale în cadrul cărora urmează să fie ales un nou lider la Tiraspol. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 Aprilie 2016, ora: 11:34

Partidul politic „Dreapta” a lansat în Europa primele acţiuni menite „să încurajeze înfăptuirea unirii Republicii Moldova cu România şi să internaţionalizeze acest deziderat”.  

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Bună Dimineața 14 Noiembrie 2018, de Mihaela Culcinschi

Mika

Abandonată de toată lumea, ea cerșește pe drumuri câte un leu, doi. Când îi surâde norocul, primește și câte o bucată de pâine de la trecătorii miloși, ca să-și potolească foamea.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Smerenia – un drum spre pace

M-am gândit să folosesc și astăzi un text din pateric, unul care ne poate ajuta să înțelegem că oricând putem greși. De multe ori drumul spre pace vine tocmai din smerenia de a nu ne grăbi să le știm și să le înțelegem pe toate.

() Citeşte tot articolul

Editorial 7 Noiembrie 2018, de Constantin Tănase

Făuritori sau consumatori de istorie?

Se încheie un deceniu de frământări dureroase, decenii în care în spațiul din stânga Prutului s-a constituit statul R. Moldova. Ce este acest stat – copilul din flori al Rusiei postsovietice sau bastardul așa-zisei Mișcări de eliberare națională de la Chișinău din epoca...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 6 Noiembrie 2018, de Ion Mischevca

Moștenirea lui Constantin Tănase

Pe 30 octombrie 2018 s-au împlinit patru ani de când Constantin Tănase a plecat la Domnul. Cu toate acestea, maestrul dăinuie printre noi până astăzi, prin articolele și moștenirea intelectuală pe care ni le-a lăsat.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 6 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Sudul, nordul și autonomiile

Compania Intellect-Group a realizat un sondaj din fonduri proprii în Găgăuzia în perioada 1-18 octombrie, pe un eșantion de aproape o mie de respondenți.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 5 Noiembrie 2018, de Dan Nicu

Un nou teatru în războiul ruso-ucrainean: Marea Azov

În ultimele câteva luni, devine tot mai vizibilă apariţia unui nou conflict teritorial între Rusia şi Ucraina.

() Citeşte tot articolul

Comentariu 2 Noiembrie 2018, de Silviu Tănase

Maia Sandu - de la salariile bugetarilor la pierderea alegerilor

„Cenzura” de la 10 TV a început sa dea roade. Săptămâna curentă 10 TV, cel care a „instituit cenzura”, dacă e să dăm crezare informațiilor difuzate de partidul Maiei Sandu, a pus pe post o emisiune realizată de Adevărul Live. Dna Sandu a fost în redacția TIMPUL,...

() Citeşte tot articolul

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)