Astăzi 19 Noiembrie 2018, Luni - Ultima actualizare la ora 19:17
Abonamente

Culinar.md 16 Iulie 2016, ora: 14:06

S-a instalat căldura, de aceea trebuie să ne gândim la băuturi răcoritoare de vară. Acestea pot fi preparate în casă, astfel poţi transforma fructele dulci într-un cocktail delicios, rece şi plin de culoare. TIMPUL îţi arată care sunt cele mai bune băuturi...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 16 Iulie 2016, ora: 08:23

Este o rețetă simplă, delicioasă. Te lasă fără cuvinte… doar taci și-nghiți!

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 15 Iulie 2016, ora: 09:21

Vinul rozé este unul care are o culoare roz, mai mult sau mai puțin intensă, în funcție de varietatea de struguri și de metoda în care se produce. Există falsa impresie că un vin rozé ar fi produsul asamblajului dintre un vin alb cu un vin roşu sau că ar fi,...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 10 Iulie 2016, ora: 08:15

Un savant din Singapore a găsit soluţia pentru a face o pâine care este, în acelaşi timp, gustoasă, sănătoasă şi bună pentru siluetă. În plus, are şi o culoare foarte la modă – este mov, scrie Terra Femina.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 10 Iulie 2016, ora: 07:38

Un lucru este sigur: cafeaua este la fel de delicioasă şi când este servită rece, în special în zilele toride de vară, cu cuburi de gheaţă şi aromă proaspătă. Iată trei reţete delicioase de cafea rece care să-ţi destindă dimineţile de vară!

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 19 Iunie 2016, ora: 13:06

În grădini deja au apărut păstăile. Ecologice, sănătoase și totodată reprezintă o sursă delicioasă de vitamine şi proteine, nu conţine multe grăsimi și este ieftină. Vă invităm să pregătiți un aperitiv aromat din păstăi și usturoi.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 Iunie 2016, ora: 08:18

Organizaţi o petrecere, vă invitaţi prietenii la un pahar de vorbă sau poate vreţi să pregătiţi un desert simpatic pentru cei mici… Dacă da, încercaţi aceste mini-tare dulci-acrişoare!

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 27 Mai 2016, ora: 05:16

Îți propunem să îți diversifici meniul, preparând o salată turcească cu roșie și o salată din fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 3 Mai 2016, ora: 05:14

Învață cum să pregătești paste cu vinete și dovlecei.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 30 Aprilie 2016, ora: 10:07

Leguminoasele, din a căror grupă face parte şi năutul, sunt o sursă foarte bună de proteine vegetale. O porţie din această mâncare, de exemplu, îţi asigură 12 grame de proteine, ceea ce este foarte bine.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 27 Aprilie 2016, ora: 07:08

În perioadele de post este foarte importantă alimentaţia echilibrată, să alegem cu grijă reţete de post ce să ne asigure aportul de vitamine şi proteine necesar.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 26 Aprilie 2016, ora: 06:37

O supă bună oricând, supa cremă de dovlecei se prepară rapid, din doar câteva ingrediente. Supele creme sunt, de asemenea, bune de luat la pachet sau chiar la picnicuri.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 23 Aprilie 2016, ora: 08:24

Clătitele fac un mic dejun delicios sau un desert apetisant. Indiferent dacă îți place să le umpli cu alimente sărate sau dulci, acestea pot fi perfecte pentru a-ți începe ziua.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 21 Aprilie 2016, ora: 06:13

Omletă este unul dintre preparatele cele mai comune când vine vorba de micul dejun. Ouăle aduc un aport considerabil de proteine, fiind perfecte pentru a-ţi păstra saţietatea până la masă de prânz.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 1 Aprilie 2016, ora: 07:33

Pentru că suntem în postul Paștelui, specialiștii din bucătărie recomandă o rețetă ușoară și foarte gustoasă a unei ciorbe de găluște. 

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Editorial 19 Noiembrie 2018, de Dorin Dusciac

Bizara istorie a „centrului de reprezentare și susținere a concetățenilor” din Italia

Este necesară inițierea unei cauze penale de către justiția locală, care nu permite funcționarea pe teritoriul Italiei a reprezentanțelor partidelor politice înregistrate în alte state.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Noiembrie 2018, de Răzvan Munteanu

NATO pe înțelesul tinerilor. De ce?

Propun să aruncăm de această dată o privire dincolo de Prut, în România, pentru abordarea unui subiect destul de relevant zilelor noastre, și anume: reziliența.

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 14 Noiembrie 2018, de Mihaela Culcinschi

Mika

Abandonată de toată lumea, ea cerșește pe drumuri câte un leu, doi. Când îi surâde norocul, primește și câte o bucată de pâine de la trecătorii miloși, ca să-și potolească foamea.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Smerenia – un drum spre pace

M-am gândit să folosesc și astăzi un text din pateric, unul care ne poate ajuta să înțelegem că oricând putem greși. De multe ori drumul spre pace vine tocmai din smerenia de a nu ne grăbi să le știm și să le înțelegem pe toate.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 10 Noiembrie 2018, de Dorin Dusciac

2003

Ei erau tineri și păreau de neînvins. Mulți dintre ei au trecut prin instituții prestigioase de învățământ din străinătate și avuseseră în Occident experiențe profesionale.

() Citeşte tot articolul

Editorial 7 Noiembrie 2018, de Constantin Tănase

Făuritori sau consumatori de istorie?

Se încheie un deceniu de frământări dureroase, decenii în care în spațiul din stânga Prutului s-a constituit statul R. Moldova. Ce este acest stat – copilul din flori al Rusiei postsovietice sau bastardul așa-zisei Mișcări de eliberare națională de la Chișinău din epoca...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 6 Noiembrie 2018, de Ion Mischevca

Moștenirea lui Constantin Tănase

Pe 30 octombrie 2018 s-au împlinit patru ani de când Constantin Tănase a plecat la Domnul. Cu toate acestea, maestrul dăinuie printre noi până astăzi, prin articolele și moștenirea intelectuală pe care ni le-a lăsat.

() Citeşte tot articolul

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)