Astăzi 26 Aprilie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 14:14
Abonamente

IT&C 23 Noiembrie 2015, ora: 14:38

Grupul Anonymous a atacat 20.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic (SI), după ce, la începutul săptămânii trecute, a spart 5.500 de conturi de media sociale ca urmare a războiului declarat organizației teroriste de către hackeri, potrivit unui anunț publicat...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 10 Octombrie 2015, ora: 09:45

Google a anunțat că, pentru prima oară, peste 50% din căutările efectuate pe motorul său de căutare au fost realizate pe telefonul mobil, depășindu-le pe cele de pe calculator.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 11 Septembrie 2015, ora: 15:25

(FOTO) NASA a publicat prima serie de poze ale planetei PLUTO

Agenția americaă NASA a publicat primele poze de mare calitate ale planetei Pluto obținute de sonda spațială New Horizons. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 August 2015, ora: 06:40

Aparatele de aer condiţionat micşorează temperatura şi umiditatea, transformând un mediu insuportabil într-unul mai mult decât confortabil, scrie unică.ro.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 12 August 2015, ora: 07:08 de Lia Ciutac

La sfârșitul acestei veri, 36 de tinere din comunitățile Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, vor participa la prima tabără de vară în domeniul IT. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 13 Iunie 2015, ora: 15:03

Specialiştii în securitate IT susţin că 27 la sută dintre computerele din România au fost infectate cel puţin o dată cu un virus. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 12 Iunie 2015, ora: 08:41

Rețeaua socială americană Twitter a anunțat joi demisia directorului său general Dick Costolo, care va fi înlocuit interimar de unul dintre fondatorii rețelei, Jack Dorsey.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 10 Iunie 2015, ora: 06:50

Despre televiziunea digitală terestră se vorbește de aproape 9 ani. Demnitarii, și foștii, și actualii, s-au lăudat în tot felul că după 16 iunie 2015 va fi introdusă televiziunea digitală pe tot teritoriul țării.  

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 3 Iunie 2015, ora: 11:33

Utilizatorii de internet din România pot folosi diacritice în numele noi de domenii '.ro', începând din 3 iunie, după ce administratorul acestor pagini, Romanian Top Level Domain /ROTLD/, a implementat, în noaptea de 2 spre 3 iunie, o nouă versiune software privind...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 28 Mai 2015, ora: 11:39

Institutul Naţional de Cercetare şi dezvoltare în Informatică (ICI), administratorul sistemului de înregistrare a numelor de domenii de internet .ro, a anunţat pe pagina proprie că începând de marţi, 2 iunie 2015, ora 23, se va instala o nouă versiune software...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 13 Mai 2015, ora: 14:43

Facebook a anunțat că, începând din 13 mai, nouă mari ziare, printre care 'The New York Times' și 'The Guardian', vor publica conținuturi ale paginilor lor direct pe rețeaua socială, astfel încât utilizatorul nu va fi nevoit să iasă de pe această pagină pentru a...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 12 Mai 2015, ora: 17:13 de Lia Ciutac

Statistica din anul 2013 spune că 97% dintre studenții învățământului mediu de specialitate în domeniul IT sunt bărbați. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 10 Aprilie 2015, ora: 07:51 de Ana Gherciu

În premieră pentru Republica Moldova, pe piața online a fost lansată o aplicație mobilă prin care sunt promovate atracțiile turistice din țară în limba engleză. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 3 Aprilie 2015, ora: 12:47

Primul apel realizat de pe un telefon mobil împlinește vineri 42 de ani. Martin Cooper l-a apelat la 3 aprilie 1973, de pe o stradă din New York, pe cel mai mare rival al său din sector, Joel Engel de la Bell Labs. 'Punem pariu că nu știi de unde te sun?', a spus Cooper, care se afla...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 2 Martie 2015, ora: 13:00

Destinul şi soarta fiecărui om pe Pământ sunt determinate de anumite întâmplări, evenimente şi, desigur, oameni care îşi lasă amprenta asupra vieţii. 

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Opinii & Editoriale 26 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Curățenia de primăvară

Când se face apel la locuitorii orașului pentru participarea la curățenia de primăvară, îmi aduc aminte de România comunistă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 25 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

„De ce pisicile n-au coadă”

Așa se numește Antologia de limericks, publicată de Editura Art în 2017, coordonată de poetul V. Leac, care a publicat un grupaj amuzant în acest volum. Pentru cei care nu știu ce sunt limerick-urile voi preciza că este o specie de poezie cu formă fixă, din cinci versuri, în folclorul...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Aprilie 2019, de Răzvan Munteanu

Libia în pragul unui nou conflict

Titlul este unul metaforic, în primul rând, pentru că statul nord-african nu a cunoscut deloc stabilitatea după ce fostul dictator Muammar Gaddafi a fost îndepărtat ca urmare a protestelor venite pe fondul Primăverii Arabe.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Aprilie 2019, de Constantin Tănase

Cortina a căzut. E finita la commedia!

Ceea ce se întâmplă astăzi în Legislativ îmi amintește de ultimele luni de agonie ale primului parlament, în care am avut și eu onoarea să fiu deputat.

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 23 Aprilie 2019, de Mihaela Culcinschi

Notre-Dame, biserica în care mi-a ars inima

„N-a fost plăcut sinistrul joc Când la Paris doamna Dreptate Luând bacșiș pe săturate Palatul și l-a pus pe foc.”

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 22 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

De cine râdem de fapt?

Zilele trecute am văzut o emisiune, n-o să îi dau numele, ca să nu îi fac reclamă, una care îmi plăcea, dar pe care nu o voi mai urmări, în care prezentatorul și invitații își băteau joc de preoți și de diferite ierurgii ale bisericii.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 21 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Intrarea Domnului în Ierusalim

Am mai spus de multe ori care e importanța intrării Domnului în Ierusalim pentru toți cei care trebuie să Îl primească și despre cum ar trebui să Îl întâmpine fiecare dintre noi.

() Citeşte tot articolul

Cele mai citite articole Timpul.md

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)