Astăzi 22 Aprilie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 17:23
Abonamente

IT&C 28 Ianuarie 2015, ora: 15:49

Echipa României, compusă din elevii Răzvan Haș și Claudiu Ion, de la Colegiul Național de Informatică ''Tudor Vianu'', și Călin Baciu de la Colegiul Național ''I.L. Caragiale'', a obținut Premiul Special de Creație și Medalia de aur la Concursul Internațional de Robotică care...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 20 Ianuarie 2015, ora: 09:08

Blackphone, despre care producătorii săi spun că este cel mai sigur smartphone din lume, este disponibil în România. Terminalul a fost adus pe piaţa locală de distribuitorul Ingram Micro. Preţul recomandat este de 600 de euro.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 18 Ianuarie 2015, ora: 14:28

Mulți utilizatori se confruntă cu probleme legate de viteza browser-ului, iar mai jos avem câteva soluții eficiente pentru situațiile când Google Chrome se mișcă greu, scrie playtech.ro. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 14 Ianuarie 2015, ora: 16:10

Google a confirmat printr-un anunţ oficial cele apărute pe surse săptămâna această despre aplicaţia Translate care primeşte un "mod conversaţie" ce reprezintă un prim pas către o traducere audio instantanee a unei discuţii.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 13 Decembrie 2014, ora: 12:54

Google a anunţat vineri că va transfera toţi inginerii din Rusia, refuzând să ofere vreo explicaţie.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Noiembrie 2014, ora: 10:05 de Ana Gherciu

Dacă acum 20 de ani, pentru Moldova, domeniul IT părea mai aproape de filmele SF, atunci în prezent tot mai mulți tineri aleg să se specializeze și să facă carieră în IT, aici, acasă. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 8 Noiembrie 2014, ora: 14:00

 Comisia Europeană a semnat cu agenția EUMETSAT un acord pentru implementarea Programului Copernicus. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 27 Octombrie 2014, ora: 15:49

Epidemia de Ebola a permis proprietarilor numelui de domeniu de internet "Ebola.com" să realizeze o foarte profitabilă operațiune financiară, revînzînd numele de domeniu cu peste 200.000 de dolari, relatează AFP, preluată de Agerpres şi Moldpres.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 27 Octombrie 2014, ora: 15:37

Stabilitate, siguranță, dezvoltare: trei principii de bază în activitatea companiei Moldtelecom. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 27 Octombrie 2014, ora: 10:04

În această toamnă BEST Chișinău spune „Bun venit” celor aproape 30 de membri noi selectați în urma recrutării care a avut loc în perioada 15 septembrie - 12 octombrie. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 26 Octombrie 2014, ora: 13:41

Experții Agenției Spațiale Europene  (ESA) examinează datele colectate de sonda spațială Rosetta a cărei misiune este studiul cometei 67P/Ciuriumov-Gierasimienko aflată în prezent la o distanță de 400 milioane de kilometri de Pământ.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 Octombrie 2014, ora: 14:37

România ocupă locul trei în ediția 2014 a clasamentului regional Deloitte CE Technology Fast 50, cu șase firme în competiția celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza creșterii veniturilor obținute pe o perioadă de cinci ani. Anunțul a fost făcut...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 28 Septembrie 2014, ora: 12:38

Pentru fiecare iPhone6 în varianta de 16 GB, cei de la Apple cheltuie aproximativ 200 de dolari pe componente şi asamblare. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 4 August 2014, ora: 15:26

Proiectele cu impact social s-au demostrat a fi tot mai utile pentru că au scopul de a educa, informa și oferi oamenilor obiective comune. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 31 Iulie 2014, ora: 15:51

Organizația neguvernamentală Lava Mae din San Francisco a găsit o soluție ce i-ar ajuta pe cei 6400 de oamenii fără domiciliul din oraș să facă duș.  

( ) Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 22 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

De cine râdem de fapt?

Zilele trecute am văzut o emisiune, n-o să îi dau numele, ca să nu îi fac reclamă, una care îmi plăcea, dar pe care nu o voi mai urmări, în care prezentatorul și invitații își băteau joc de preoți și de diferite ierurgii ale bisericii.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 20 Aprilie 2019, de Constantin Tănase

Comunismul e un verb activ

Sâmbătă, C. Starîș, purtătorul de fes și de interes al lui Voronin și al rușilor, a început „Rezonans”-ul cu o informație pe care a citit-o cu o nedisimulată mândrie: săptămâna trecută a vizitat Chișinăul secretarul executiv al CSI, V. Rușailo.

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 20 Aprilie 2019, de Mihaela Culcinschi

Orfanul din estul Europei

El trebuie dus de mânuță, în fiece dimineață, ca orice copil, în drum spre grădiniță. Înainte de a ajunge la doamna educatoare, uneori este cazul să-i arăți din deget, să-i explici că e foarte bine, mai întâi de toate pentru el, să fie cuminte (sau cu minte), alături...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 20 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Joaca de-a votatul

Vă amintiți cu siguranță anii în care Republica Moldova nu avea președinte pentru că aleșii poporului nu se descurcau să facă înțelegerea necesară.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Literatura contemporană – o problemă în învățământ

După ce anul trecut la Bacalaureat au fost lacrimi multe și colorate, din pricina textelor alese, anul acesta s-a reînceput plânsul cu prilejul simulărilor pentru același examen.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 18 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Mărturisire de credință

A trecut deja și Duminica Sfintei Cruci. Practic putem spune că a trecut jumătate din post. Pentru că ne-am obișnuit să spunem postul de patruzeci de zile, fără să ne întrebăm de ce anume acest post are de fapt mai mult de atât.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 17 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Cine are dreptul să fie discriminat?

Parcă nici nu îmi vine să cred cum au evoluat conflictele de limbă de pe acest pământ, numit astăzi Republica Moldova (și înregistrat în ultimul secol sub alte trei denumiri).

() Citeşte tot articolul

Cele mai citite articole Timpul.md

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)