Astăzi 19 Noiembrie 2018, Luni - Ultima actualizare la 18 Noiembrie 2018
Abonamente

IT&C 2 Februarie 2016, ora: 11:05

Poliţia din Olanda pare să mizeze pe puterea naturii, în lupta cu tehnologia. Forţele de ordine antrenează, în premieră mondială, vulturi care pot intercepta drone direct din zbor.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 1 Februarie 2016, ora: 17:17

Toate calculatoarele conectate la internet operează cu foarte multă informație care se păstrează pe servere. O problemă majoră este supraîncălzirea acestora. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 29 Ianuarie 2016, ora: 16:32

Cât este de bine este când te afli în mijlocul naturii fără un acces asigurat la internet de mare viteză?

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 25 Ianuarie 2016, ora: 16:10

Un număr de patru directori ai Twitter vor pleca din companie, a anunţat duminică seara directorul general Jack Dorsey, pe reţeaua de socializare, acestea fiind cele mai mari schimbări din conducere de la revenirea sa în funcţie, în condiţiile în care încearcă...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 23 Ianuarie 2016, ora: 14:02

Firma israeliană NUA Robotics a creat o valiză care își urmează singură proprietarul, cu ajutorul unei aplicații pe smartphone, informează lefigaro.fr. Este soluția ideală pentru cei care au în mâna dreaptă biletele și pașapoartele, iar în stânga reviste...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 22 Ianuarie 2016, ora: 17:56

Populația chineză de internauți - de departe cea mai mare din lume - a crescut și mai multe anul trecut, apropiindu-se de 700 de milioane de persoane, au anunțat vineri autoritățile, o cifră de peste două ori mai mare decât populația SUA.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 20 Ianuarie 2016, ora: 08:36

Parolele cele mai previzibile de pe internet, de genul „1-2-3-4-5-6”, nu s-au schimbat la nivel mondial din 2011, în pofida frecventelor avertismente referitoare la riscurile de piratare a conturilor de poștă electronică sau bancare, relevă un studiu publicat marți în...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Ianuarie 2016, ora: 15:26

Milioane de utilizatori ai Twitter au întâmpinat dificultăți marți dimineață în accesarea rețelei sociale în multe țări, fără ca acest serviciu să furnizeze explicații până acum, scrie agenția France Presse.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Ianuarie 2016, ora: 08:58

Facebook Inc. a lansat luni o campanie la nivel european împotriva postărilor extremiste pe social media, după ce politicieni germani în special au exprimat preocupări asupra creșterii comentariilor xenofobe legate de un influx record de refugiați, relatează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Ianuarie 2016, ora: 08:47

Fixstars, un producător japonez cunoscut mai mult în piaţa locală, se poate lăuda cu cel mai încăpător SSD din lume, cu o capacitate de 13TB.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 14 Ianuarie 2016, ora: 19:11

Peste 4 miliarde de persoane nu au acces la internet pe glob, un "decalaj digital" existent în timp ce țările bogate beneficiază în cea mai mare măsură de noile tehnologii, asigură Banca Mondială.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 14 Ianuarie 2016, ora: 11:14

Robo-jurnaliști, telefoane mobile inteligente care se pot plia și pot funcționa sub apă, evoluția "războiului" dintre creatorii de conținut online și programele pentru blocarea reclamelor pe site-uri sau direcția spre care se îndreaptă social-media reprezintă doar o...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 29 Decembrie 2015, ora: 14:00

Anul 2015 a adus numeroase invenții și inovații tehnologice, majoritatea salutate pentru capacitatea lor de a ajuta oamenii și de a spori arsenalul de instrumente ale științei, în timp ce altele au fost apreciate fie și doar pentru că au reușit să smulgă un zâmbet.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 23 Decembrie 2015, ora: 14:20

Compania americană de IT Google pregătește dezvoltarea unui proiect de aplicație de mesagerie inteligentă care să concureze cu serviciul similar al Facebook, relatează The Wall Street Journal, citat de portalul theverge.com.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Decembrie 2015, ora: 15:54

O tehnică de „editare” a genomului uman care permite modificarea ADN-ului uman a fost onorată, joi, de revista 'Science', ca invenție a anului 2015.

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Bună Dimineața 14 Noiembrie 2018, de Mihaela Culcinschi

Mika

Abandonată de toată lumea, ea cerșește pe drumuri câte un leu, doi. Când îi surâde norocul, primește și câte o bucată de pâine de la trecătorii miloși, ca să-și potolească foamea.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Smerenia – un drum spre pace

M-am gândit să folosesc și astăzi un text din pateric, unul care ne poate ajuta să înțelegem că oricând putem greși. De multe ori drumul spre pace vine tocmai din smerenia de a nu ne grăbi să le știm și să le înțelegem pe toate.

() Citeşte tot articolul

Editorial 7 Noiembrie 2018, de Constantin Tănase

Făuritori sau consumatori de istorie?

Se încheie un deceniu de frământări dureroase, decenii în care în spațiul din stânga Prutului s-a constituit statul R. Moldova. Ce este acest stat – copilul din flori al Rusiei postsovietice sau bastardul așa-zisei Mișcări de eliberare națională de la Chișinău din epoca...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 6 Noiembrie 2018, de Ion Mischevca

Moștenirea lui Constantin Tănase

Pe 30 octombrie 2018 s-au împlinit patru ani de când Constantin Tănase a plecat la Domnul. Cu toate acestea, maestrul dăinuie printre noi până astăzi, prin articolele și moștenirea intelectuală pe care ni le-a lăsat.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 6 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Sudul, nordul și autonomiile

Compania Intellect-Group a realizat un sondaj din fonduri proprii în Găgăuzia în perioada 1-18 octombrie, pe un eșantion de aproape o mie de respondenți.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 5 Noiembrie 2018, de Dan Nicu

Un nou teatru în războiul ruso-ucrainean: Marea Azov

În ultimele câteva luni, devine tot mai vizibilă apariţia unui nou conflict teritorial între Rusia şi Ucraina.

() Citeşte tot articolul

Comentariu 2 Noiembrie 2018, de Silviu Tănase

Maia Sandu - de la salariile bugetarilor la pierderea alegerilor

„Cenzura” de la 10 TV a început sa dea roade. Săptămâna curentă 10 TV, cel care a „instituit cenzura”, dacă e să dăm crezare informațiilor difuzate de partidul Maiei Sandu, a pus pe post o emisiune realizată de Adevărul Live. Dna Sandu a fost în redacția TIMPUL,...

() Citeşte tot articolul

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)