Astăzi 23 Iulie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 12:38
Abonamente

IT&C 2 Februarie 2016, ora: 12:06

Alphabet Inc, firma mamă a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe poziția de cea mai valoroasă companie americană, o poziție pe care producătorul telefoanelor iPhone a deținut-o în ultimii patru ani, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 2 Februarie 2016, ora: 11:05

Poliţia din Olanda pare să mizeze pe puterea naturii, în lupta cu tehnologia. Forţele de ordine antrenează, în premieră mondială, vulturi care pot intercepta drone direct din zbor.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 1 Februarie 2016, ora: 17:17

Toate calculatoarele conectate la internet operează cu foarte multă informație care se păstrează pe servere. O problemă majoră este supraîncălzirea acestora. 

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 29 Ianuarie 2016, ora: 16:32

Cât este de bine este când te afli în mijlocul naturii fără un acces asigurat la internet de mare viteză?

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 25 Ianuarie 2016, ora: 16:10

Un număr de patru directori ai Twitter vor pleca din companie, a anunţat duminică seara directorul general Jack Dorsey, pe reţeaua de socializare, acestea fiind cele mai mari schimbări din conducere de la revenirea sa în funcţie, în condiţiile în care încearcă...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 23 Ianuarie 2016, ora: 14:02

Firma israeliană NUA Robotics a creat o valiză care își urmează singură proprietarul, cu ajutorul unei aplicații pe smartphone, informează lefigaro.fr. Este soluția ideală pentru cei care au în mâna dreaptă biletele și pașapoartele, iar în stânga reviste...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 22 Ianuarie 2016, ora: 17:56

Populația chineză de internauți - de departe cea mai mare din lume - a crescut și mai multe anul trecut, apropiindu-se de 700 de milioane de persoane, au anunțat vineri autoritățile, o cifră de peste două ori mai mare decât populația SUA.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 20 Ianuarie 2016, ora: 08:36

Parolele cele mai previzibile de pe internet, de genul „1-2-3-4-5-6”, nu s-au schimbat la nivel mondial din 2011, în pofida frecventelor avertismente referitoare la riscurile de piratare a conturilor de poștă electronică sau bancare, relevă un studiu publicat marți în...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Ianuarie 2016, ora: 15:26

Milioane de utilizatori ai Twitter au întâmpinat dificultăți marți dimineață în accesarea rețelei sociale în multe țări, fără ca acest serviciu să furnizeze explicații până acum, scrie agenția France Presse.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Ianuarie 2016, ora: 08:58

Facebook Inc. a lansat luni o campanie la nivel european împotriva postărilor extremiste pe social media, după ce politicieni germani în special au exprimat preocupări asupra creșterii comentariilor xenofobe legate de un influx record de refugiați, relatează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 19 Ianuarie 2016, ora: 08:47

Fixstars, un producător japonez cunoscut mai mult în piaţa locală, se poate lăuda cu cel mai încăpător SSD din lume, cu o capacitate de 13TB.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 14 Ianuarie 2016, ora: 19:11

Peste 4 miliarde de persoane nu au acces la internet pe glob, un "decalaj digital" existent în timp ce țările bogate beneficiază în cea mai mare măsură de noile tehnologii, asigură Banca Mondială.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 14 Ianuarie 2016, ora: 11:14

Robo-jurnaliști, telefoane mobile inteligente care se pot plia și pot funcționa sub apă, evoluția "războiului" dintre creatorii de conținut online și programele pentru blocarea reclamelor pe site-uri sau direcția spre care se îndreaptă social-media reprezintă doar o...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 29 Decembrie 2015, ora: 14:00

Anul 2015 a adus numeroase invenții și inovații tehnologice, majoritatea salutate pentru capacitatea lor de a ajuta oamenii și de a spori arsenalul de instrumente ale științei, în timp ce altele au fost apreciate fie și doar pentru că au reușit să smulgă un zâmbet.

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 23 Decembrie 2015, ora: 14:20

Compania americană de IT Google pregătește dezvoltarea unui proiect de aplicație de mesagerie inteligentă care să concureze cu serviciul similar al Facebook, relatează The Wall Street Journal, citat de portalul theverge.com.

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Bună Dimineața 23 Iulie 2019, de Constantin Tănase

„Conflict transnistrean” sau Război de Independență?

Se apropie sărbătorile naționale. Pe 27 august se împlinesc 22 de ani de la declararea Independenței R. Moldova. 

() Citeşte tot articolul

Comentariu 23 Iulie 2019, de Silviu Tănase

Istoria unei fotografii trucate

Liniștea onlinului de pe malurile Bâcului a fost tulburată de o poză unde Premierul Maia Sandu își ține discursul la ceremonia de investire a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, pe fundalul drapelului rusesc. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 21 Iulie 2019, de Constantin Tănase

Câte cărți au CITIT cei care CONDUC azi R. Moldova?

Lectura acestui text reclamă anumite eforturi; cine nu e pregătit să le facă e rugat să întoarcă pagina și să caute ceva mai facil.  

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Iulie 2019, de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Săptămâna trecută, premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și Organizația Tratatului Atlanticului de...

() Citeşte tot articolul

Atitudini 19 Iulie 2019, de George Damian

Asimilarea etnică a românilor din Ucraina intră în faza finală

Administraţia regională din Tatarbunar a lansat acum două zile ideea trecerii şcolii din satul Borisăuca de la predare în limba română la predare în limba ucraineană. În regiunea Odessa mai erau, în anul 2018, doar patru şcoli cu predare în limba română – se...

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Iulie 2019, de George Damian

Bilingvismul ca armată de ocupaţie

Au apărut ceva discuţii pe blogurile de la Chişinău cu referire la fenomenul bilingvismului din Republica Moldova. Un subiect cu potenţial exploziv, mai ales când e vorba de păreri necugetate sau mult prea pripit aruncate în spaţiul public. Până acum, dezbaterea a rămas în cadre...

() Citeşte tot articolul

Atitudini 10 Iulie 2019, de Moni Stănilă

Moldova – proiect imposibil

Regretatul jurnalist Andrei Gheorghe ne-a dat – mie și soțului – o importantă lecție care să ne ajute în scris. Atât ca jurnaliști, cât și ca scriitori. Azi o voi da mai departe, tocmai din cauză că o voi încălca parțial.

() Citeşte tot articolul

Cele mai citite articole Timpul.md

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)