Astăzi 23 Februarie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la 22 Februarie 2019
Abonamente

Frumusețe 22 Octombrie 2015, ora: 06:44

Nu doar produsele de hairstyling sunt responsabile de felul în care arată părul nostru, ci şi modul în care ne pieptănăm are o pondere mare în aspectul podoabei capilare.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 13 Octombrie 2015, ora: 06:27

Este adevărat, bărbaţii sunt mai predispuşi spre a-şi pierde podoaba capilară, însă nici femeile nu sunt ocolite de această problemă.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 5 Octombrie 2015, ora: 06:16

Profită cât mai ai ocazia de fructele toamnei şi da-i tenului tău îngrijirea de care are nevoie. Iată cele mai simple 3 măşti faciale!

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 3 Septembrie 2015, ora: 07:06

Dacă ai așteptat finalul verii pentru a trece printr-o schimbare de look, azi îți spunem care sunt tendințele în materie de culori de păr pentru sezonul de toamnă 2015. Așa cum probabil era de așteptat, majoritatea nuanțelor sunt naturale însă, ca de fiecare dată,...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 2 Septembrie 2015, ora: 07:12

Dacă ai încercat până acum o mulțime de oje, de la branduri diferite, dar niciuna nu pare să reziste prea mult pe unghiile tale, înseamnă că faci anumite greșeli în momentul aplicării. Uite ce anume ar trebui să eviți de acum încolo și care sunt pașii...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 26 August 2015, ora: 08:13

Prunele reprezintă un remediu incredibil pentru acnee datorită proprietăţilor lor antioxidante, dar şi datorită conţinutului ridicat de vitamina C, A, B2, minerale şi fibre.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 25 August 2015, ora: 07:05

Lămâile sunt fructe cu un conţinut bogat în vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, dar care pot fi de un real folos şi pentru îngrijirea zilnică a pielii, împiedicând apariţia ridurilor, a punctelor negre şi dând un plus de...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 24 August 2015, ora: 06:00

În afară cunoscutului ulei de măsline, pe care îl folosim cu atâta plăcere în măştile pentru par, dar şi în tratamentele corporale, poţi încerca o multitudine de uleiuri extrem de benefice pentru frumuseţea, dar şi sănătatea ta.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 23 August 2015, ora: 09:01

Îţi petreci atât de mult timp pilindu-ţi unghiile, îndepărtând cuticulele şi mergând la manichiură, încât nu ai ai timp să te uiţi la ele deloc.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 22 August 2015, ora: 06:02

Nutriționista Frida Harju a împărtășit pentru ziarul Daily Mail câteva dintre secretele alimentare care ajută la slăbit. Experta este de părere că unele alimente au capacitatea de a arde grăsimile, relatează 7sur7.be.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 20 August 2015, ora: 06:28

Poate părea stupid, dar și bărbații au nevoie de sfaturi de frumusețe. Orice femeie își dorește lângă ea un bărbat arătos, fără, păr în nas sau urechi, fără mătreață în exces, care să aibă mâini frumoase și curate, o pieptănătură decentă și...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 19 August 2015, ora: 07:40

Dacă ai pete pe faţă, fie de la soare, fie cicatrici rămase de la coşuri, poţi să scapi de ele în mod natural. Îţi spunem ce substanţe naturale te ajută şi cum să le foloseşti ca să ai un ten curat şi uniform.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 18 August 2015, ora: 06:55

Gălbenelele (calendula officinalis, pop.crăiţe, coconiţe, gălbenare,boace, salomie) sunt plante cu tulpină înalta, ramificată şi păroasă, cu flori centrale, tubuloase, de culoare galbenă.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 11 August 2015, ora: 07:29

Foarte multe persoane beau ceai numai atunci când sunt răcite, fără să ştie că o ceaşcă cu ceai este plină cu antioxidanţi, vitamine şi minerale numai bune pentru ten. Cu ajutorul lui scapi de riduri, redai luminozitate tenului, vindeci de acneea sau îţi catifelezi pielea.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 7 August 2015, ora: 06:33

Aloe vera este plantă foarte cunoscută în întreagă lume şi este utilizată în diferite moduri de foarte mult timp.

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Opinii & Editoriale 18 Februarie 2019, de Moni Stănilă

O mie de ani cu fața la soare

Scriitorul Nicolae Popa a împlinit la 13 februarie 60 de ani. Editura „Arc” a publicat cu acest prilej o antologie intitulată „O mie de ani cu fața la soare”.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 15 Februarie 2019, de Dorin Dusciac

Nică cultură!

Redusă la statutul de simplă direcție în cadrul unui minister, cultura și-a pierdut din atractivitatea pe care a avut-o până acum doi-trei ani

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 14 Februarie 2019, de Răzvan Munteanu

Biserica Ortodoxă Ucraineană și campaniile de dezinformare la care este supusă

Decizia luată de către Patriarhia de la Constantinopol de a oferi autocefalie Bisericii Ortodoxe Ucrainene (BOU) mai creează tensiuni pe axa Kiev-Moscova, acolo unde Ucraina acuză Federația Rusă pentru orchestrarea unei întregi campanii de dezinformare, desfășurată în special pe trei mari...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Februarie 2019, de Răzvan Munteanu

Criza din Venezuela și interesele Federației Ruse

America Latină este zbuciumată de protestele din Venezuela, țară care, deși deține cele mai mari rezerve naturale de pe continentul sud-american, se află în colaps economic, iar legitimitatea președintelui Nicolas Maduro este puternic zdruncinată de protestele stradale.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Februarie 2019, de Dan Nicu

Alegeri parlamentare sau locale? Nici candidaţii nu ştiu!

Faptul că, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, candidaţii pe circumscripţii vorbesc doar despre rezolvarea problemelor locale: drumuri, canalizare, parcuri, curți, utilităţi etc. este la fel de ironic, cât e şi firea lucrurilor.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Februarie 2019, de Moni Stănilă

Credincios sau religios?

Niciodată nu m-a mulțumit această separare între omul credincios, cel care crede, și omul religios, cel care are și o viață cultică.

() Citeşte tot articolul

Editorial 8 Februarie 2019, de Constantin Tănase

Încă n-am câştigat bătălia decisivă…

Primul număr al ziarului TIMPUL a apărut într-o zi de vineri, la 14 septembrie 2001. Cred că vă amintiţi atmosfera acelor zile.

() Citeşte tot articolul

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)