Astăzi 16 Noiembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 17:01
Abonamente

Frumusețe 22 Octombrie 2015, ora: 06:44

Nu doar produsele de hairstyling sunt responsabile de felul în care arată părul nostru, ci şi modul în care ne pieptănăm are o pondere mare în aspectul podoabei capilare.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 13 Octombrie 2015, ora: 06:27

Este adevărat, bărbaţii sunt mai predispuşi spre a-şi pierde podoaba capilară, însă nici femeile nu sunt ocolite de această problemă.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 5 Octombrie 2015, ora: 06:16

Profită cât mai ai ocazia de fructele toamnei şi da-i tenului tău îngrijirea de care are nevoie. Iată cele mai simple 3 măşti faciale!

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 3 Septembrie 2015, ora: 07:06

Dacă ai așteptat finalul verii pentru a trece printr-o schimbare de look, azi îți spunem care sunt tendințele în materie de culori de păr pentru sezonul de toamnă 2015. Așa cum probabil era de așteptat, majoritatea nuanțelor sunt naturale însă, ca de fiecare dată,...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 2 Septembrie 2015, ora: 07:12

Dacă ai încercat până acum o mulțime de oje, de la branduri diferite, dar niciuna nu pare să reziste prea mult pe unghiile tale, înseamnă că faci anumite greșeli în momentul aplicării. Uite ce anume ar trebui să eviți de acum încolo și care sunt pașii...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 26 August 2015, ora: 08:13

Prunele reprezintă un remediu incredibil pentru acnee datorită proprietăţilor lor antioxidante, dar şi datorită conţinutului ridicat de vitamina C, A, B2, minerale şi fibre.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 25 August 2015, ora: 07:05

Lămâile sunt fructe cu un conţinut bogat în vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar, dar care pot fi de un real folos şi pentru îngrijirea zilnică a pielii, împiedicând apariţia ridurilor, a punctelor negre şi dând un plus de...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 24 August 2015, ora: 06:00

În afară cunoscutului ulei de măsline, pe care îl folosim cu atâta plăcere în măştile pentru par, dar şi în tratamentele corporale, poţi încerca o multitudine de uleiuri extrem de benefice pentru frumuseţea, dar şi sănătatea ta.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 23 August 2015, ora: 09:01

Îţi petreci atât de mult timp pilindu-ţi unghiile, îndepărtând cuticulele şi mergând la manichiură, încât nu ai ai timp să te uiţi la ele deloc.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 22 August 2015, ora: 06:02

Nutriționista Frida Harju a împărtășit pentru ziarul Daily Mail câteva dintre secretele alimentare care ajută la slăbit. Experta este de părere că unele alimente au capacitatea de a arde grăsimile, relatează 7sur7.be.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 20 August 2015, ora: 06:28

Poate părea stupid, dar și bărbații au nevoie de sfaturi de frumusețe. Orice femeie își dorește lângă ea un bărbat arătos, fără, păr în nas sau urechi, fără mătreață în exces, care să aibă mâini frumoase și curate, o pieptănătură decentă și...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 19 August 2015, ora: 07:40

Dacă ai pete pe faţă, fie de la soare, fie cicatrici rămase de la coşuri, poţi să scapi de ele în mod natural. Îţi spunem ce substanţe naturale te ajută şi cum să le foloseşti ca să ai un ten curat şi uniform.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 18 August 2015, ora: 06:55

Gălbenelele (calendula officinalis, pop.crăiţe, coconiţe, gălbenare,boace, salomie) sunt plante cu tulpină înalta, ramificată şi păroasă, cu flori centrale, tubuloase, de culoare galbenă.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 11 August 2015, ora: 07:29

Foarte multe persoane beau ceai numai atunci când sunt răcite, fără să ştie că o ceaşcă cu ceai este plină cu antioxidanţi, vitamine şi minerale numai bune pentru ten. Cu ajutorul lui scapi de riduri, redai luminozitate tenului, vindeci de acneea sau îţi catifelezi pielea.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 7 August 2015, ora: 06:33

Aloe vera este plantă foarte cunoscută în întreagă lume şi este utilizată în diferite moduri de foarte mult timp.

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Bună Dimineața 14 Noiembrie 2018, de Mihaela Culcinschi

Mika

Abandonată de toată lumea, ea cerșește pe drumuri câte un leu, doi. Când îi surâde norocul, primește și câte o bucată de pâine de la trecătorii miloși, ca să-și potolească foamea.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Smerenia – un drum spre pace

M-am gândit să folosesc și astăzi un text din pateric, unul care ne poate ajuta să înțelegem că oricând putem greși. De multe ori drumul spre pace vine tocmai din smerenia de a nu ne grăbi să le știm și să le înțelegem pe toate.

() Citeşte tot articolul

Editorial 7 Noiembrie 2018, de Constantin Tănase

Făuritori sau consumatori de istorie?

Se încheie un deceniu de frământări dureroase, decenii în care în spațiul din stânga Prutului s-a constituit statul R. Moldova. Ce este acest stat – copilul din flori al Rusiei postsovietice sau bastardul așa-zisei Mișcări de eliberare națională de la Chișinău din epoca...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 6 Noiembrie 2018, de Ion Mischevca

Moștenirea lui Constantin Tănase

Pe 30 octombrie 2018 s-au împlinit patru ani de când Constantin Tănase a plecat la Domnul. Cu toate acestea, maestrul dăinuie printre noi până astăzi, prin articolele și moștenirea intelectuală pe care ni le-a lăsat.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 6 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Sudul, nordul și autonomiile

Compania Intellect-Group a realizat un sondaj din fonduri proprii în Găgăuzia în perioada 1-18 octombrie, pe un eșantion de aproape o mie de respondenți.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 5 Noiembrie 2018, de Dan Nicu

Un nou teatru în războiul ruso-ucrainean: Marea Azov

În ultimele câteva luni, devine tot mai vizibilă apariţia unui nou conflict teritorial între Rusia şi Ucraina.

() Citeşte tot articolul

Comentariu 2 Noiembrie 2018, de Silviu Tănase

Maia Sandu - de la salariile bugetarilor la pierderea alegerilor

„Cenzura” de la 10 TV a început sa dea roade. Săptămâna curentă 10 TV, cel care a „instituit cenzura”, dacă e să dăm crezare informațiilor difuzate de partidul Maiei Sandu, a pus pe post o emisiune realizată de Adevărul Live. Dna Sandu a fost în redacția TIMPUL,...

() Citeşte tot articolul

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)