Astăzi 24 Mai 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 17:05
Abonamente

Frumusețe 16 Iunie 2015, ora: 07:40

Chiar şi un pui de somn scurt pe plajă poate duce la arsuri solare şi îţi poate strică bronzul. Află cum să scapi de arsurile solare dacă ai adormit pe plajă.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 12 Iunie 2015, ora: 07:23

Pielea ta poate deveni uscată din mai multe motive, dar de cele mai multe ori, de vină este o combinaţie între acestea. O dată ce vei află care sunt cauzele, vei şti de ce are nevoie pielea ta şi cum poţi să o îngrijeşti mai bine.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 9 Iunie 2015, ora: 07:17

Eşti alergic la anumiţi factori şi strănuţi persistent? Acesta este modul prin care corpul reacţionează pentru a elimina iritaţiile sau toxinele din traiectul nazal. Iată câteva remedii naturale care ajută la oprirea din strănutat.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 6 Iunie 2015, ora: 08:30

Statisticile arată că mai mult de jumătate dintre femei nu realizează o demachiere corespunzătoare nevoilor tenului sau. Demachierea corectă este o condiţie absolut necesară, pentru un ten sănătos şi strălucitor.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 5 Iunie 2015, ora: 07:23

De ochi obosiţi se plâng persoanele care stau mult timp în faţa calculatorului, cele care citesc foarte mult. Dacă vă număraţi printre aceste persoane, aplicaţi comprese pe zona afectată.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 4 Iunie 2015, ora: 06:22

Genele şi sprâncenele necesită o îngrijire specială dacă vreţi să aveţi o privire seducătoare şi să obţineţi un efect de mărire a ochilor. Vă oferim câteva trucuri şi remedii naturiste ce vă pot fi de ajutor.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 3 Iunie 2015, ora: 06:24

Vara este anotimpul fructelor. Pepene galben şi roşu, caise, piersici, fructe de pădure, pere... toate pline de vitamine şi antioxidanţi perfecte pentru tenul tău.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 2 Iunie 2015, ora: 07:40

Sigur ţi s-a întâmplat şi ţie, măcar o dată, să ţi se exfolieze unghiile. Asta se întâmplă atunci când unghiile se deshidratează şi îşi schimbă compoziţia.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 29 Mai 2015, ora: 06:10

Se apropie sezonul de vară și mulți își programează deja vacanța pe malul mării. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 22 Mai 2015, ora: 07:05

Când ne gândim la spa, de obicei ne imaginăm un centru cu tratamente scumpe, dar acum, spa-urile de acasă devin din ce în ce mai practicate.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 20 Mai 2015, ora: 06:24

Inele de argint, pietre de chihlimbar sau cercei cu perluţe de-abia aşteaptă să strălucească şi să îşi pună haine noi în cea mai specială noapte din viaţa ta, noaptea dintre ani.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 15 Mai 2015, ora: 07:36

Oricât de bine supraveghem copii, guma va ajunge în părul lor. Dacă problema nu este prea severă, apelează la foarfece. Dacă e grav, înainte să te duci la frizer, încearcă aceste idei cu ajutorul cărora poţi îndepărta guma din păr.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 13 Mai 2015, ora: 07:15

Chiar dacă tehnologia modernă ne ajută să arătăm mult mai tineri doar după câteva ședinte, nu este rău să ţineţi cont de sfaturile pe care vi le dau mamele sau bunicile voastre. Dacă în prezent unele adolescente arată ca la 30 de ani pentru că folosesc prea multe...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 5 Iunie 2014, ora: 11:39

Fragili şi clari, ochii reprezintă nu doar o parte vitală a organismului, ci vorbesc despre caracterul omului, gândurile ascunse ale acestuia şi eventualele întâmplări din viaţa lui.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 25 Mai 2014, ora: 11:34

Vara se apropie cu paşi repezi aşa că trebuie să fii pregătită să o întâmpini cu un look de notă 10. 

( ) Citeşte tot articolul

Atitudini 16 Mai 2019, de Constantin Tănase

Presa a uitat de 16 mai

Presa de la Chişinău, dar şi cea de peste Prut, preocupată de chestiuni vitale pentru destinul nostru naţional, cum ar fi, de exemplu, înjurăturile de căruţaş ameţit ale lui Voronin sau cele de oier devenit milionar ale lui Gigi Becali, a trecut falnic şi fără păs peste data de 16 mai, o zi...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 2 Mai 2019, de Dan Nicu

Preşedinte nou, incertitudini vechi: Ucraina şi Zelenski

Umilitoarea înfrângere electorală a preşedintelui ucrainean Petro Poroşenko trebuie să servească drept lecţie tuturor politicienilor din regiunea noastră, care îşi propun să ajungă la guvernare şi/sau în funcţii precum cea de preşedinte al ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 1 Mai 2019, de Moni Stănilă

„Primăvara Europeană a Poeților”

Festivalul Internațional „Primăvara Europeană a Poeților” a ajuns deja la cea de a IX-a ediție. Un motiv de sărbătoare literară, dar care vine cu multă muncă și efort din partea Uniunii Scriitorilor din Moldova.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 30 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Învierea Domnului

Învățăturile de credință se împart în dogme și teologumene. Dogmele sunt adevăruri de credință neschimbătoare, iar teologumenele sunt opinii teologice întâlnite la mai mulți părinți ai bisericii, fără ca ele să fie considerate adevărate, dar fără să constituie erezii...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 26 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Curățenia de primăvară

Când se face apel la locuitorii orașului pentru participarea la curățenia de primăvară, îmi aduc aminte de România comunistă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 25 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

„De ce pisicile n-au coadă”

Așa se numește Antologia de limericks, publicată de Editura Art în 2017, coordonată de poetul V. Leac, care a publicat un grupaj amuzant în acest volum. Pentru cei care nu știu ce sunt limerick-urile voi preciza că este o specie de poezie cu formă fixă, din cinci versuri, în folclorul...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Aprilie 2019, de Răzvan Munteanu

Libia în pragul unui nou conflict

Titlul este unul metaforic, în primul rând, pentru că statul nord-african nu a cunoscut deloc stabilitatea după ce fostul dictator Muammar Gaddafi a fost îndepărtat ca urmare a protestelor venite pe fondul Primăverii Arabe.

() Citeşte tot articolul

Cele mai citite articole Timpul.md

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)