Astăzi 23 Aprilie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 16:39
Abonamente

Frumusețe 5 Februarie 2016, ora: 06:21

Patru beneficii pe care le vei obţine dacă nu îţi mai faci manichiură. Ce îmbunătăţiri vei observă la unghiile tale 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 3 Februarie 2016, ora: 06:27

Vrei o piele ca a supermodelelor? Iată care sunt regulile pe care trebuie să le respecţi: 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 1 Februarie 2016, ora: 06:09

Majoritatea femeilor ar face orice pentru a avea un par sănătos şi strălucitor. Folosesc şamponul care li se potriveşte cel mai bine, un balsam special şi multe alte tratamente care să le dea siguranţă că look-ul lor este perfect. Dacă ceea ce te nemulţumeşte cel mai tare este...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 30 Ianuarie 2016, ora: 07:31

Un ser natural pe bază de cafeină pentru combaterea neplăcutelor cearcăne este tot ce ai nevoie după o noapte în care somnul tău a avut de suferit. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 27 Ianuarie 2016, ora: 06:57

Ţi s-a rupt o unghie pe lăţime când ţi-era lumea mai dragă şi nu vrei să scurtezi şi celelalte unghii odată cu ea? Iată cum îţi poţi repara manichiură folosind un banal pliculeţ de ceai. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 27 Ianuarie 2016, ora: 06:43

Ochii sunt cei mai expresivi şi când vine vorba despre vârstă, tot în funcţie de ei o stabilim. De departe sunt primii care încep să ne arate anii. Pielea din jurul lor este fină şi delicată fiind predispusă la riduri. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 26 Ianuarie 2016, ora: 06:10

Un păr subţire nu înseamnă neapărat un aspect plat şi lipsit de viată. Aveţi metode pentru îmbunătăţirea aspectului şi texturii părului, chiar şi dacă alegeţi să lăsaţi lung părul subţiat.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 21 Ianuarie 2016, ora: 06:49

Te-ai gândit vreodată că vinovate pentru aspectul neplăcut al pielii cu care te confrunţi pot fi chiar pensulele de machiaj pe care nu le-ai mai curăţat de… nici tu nu mai ştii când? Asta pentru că atât pensulele de machiaj, cât şi bureteii pentru fond de...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 12 Ianuarie 2016, ora: 07:17

Obiceiul de a mişca pensula în sus şi-n jos înainte de a o scoate din tub face ca mascara să se usuce mult mai repede în timp, fiind astfel nevoită să o înlocuieşti mai devreme. Descoperă şi alte reguli esenţiale pentru folosirea corectă a rimelului:

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 12 Ianuarie 2016, ora: 06:51

Potrivit unui sondaj realizat recent, femeile petrec în medie 722 de zile din viață machiindu-se, iar produsele de machiaj le costă o mică avere, scrie site-ul 7sur7.be.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 7 Ianuarie 2016, ora: 06:14

Această metodă te poate ajuta să pierzi 3-4kg într-o zi şi este nemaipomenită pentru evenimentele anunţate pe ultima sută de metri, la care eşti invitată, căci te va ajuta să încapi în rochia ta preferată.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 6 Ianuarie 2016, ora: 06:29

Tenul tău va fi cu adevărat sănătos şi va avea acea strălucire naturală minunată dacă îi oferi atenţia cuvenită şi nu renunţi la câţiva paşi esenţiali de întreţinere. Iată ce reguli să respecţi pentru un ten fără imperfecţiuni:

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 5 Ianuarie 2016, ora: 06:13

Dacă chipul nostru este „afectat” de cearcăne, acestea pot apărea din cauza unor nopţi nedormite, dar pot există alte cauze. Iată câteva motive:

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 4 Ianuarie 2016, ora: 06:51

Ai oftat vreodată lângă o vitrină cu pantofi, mult prea scumpi că devină ai tăi? Tuturor ni s-a întâmplat, însă în timp am aflat că uneori e justificat să plăteşti mai mult, pentru că pantofii de calitate sunt întotdeauna mai scumpi. Şi dacă mai...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 29 Decembrie 2015, ora: 07:04

Pregările pentru frumusețea de iarnă nu includ doar schimbarea garderobei, ci și câteva gesturi pe care fiecare femeie ar trebui să le facă pentru a avea grijă de frumusețea și de sănătatea tenului.

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Bună Dimineața 23 Aprilie 2019, de Mihaela Culcinschi

Notre-Dame, biserica în care mi-a ars inima

„N-a fost plăcut sinistrul joc Când la Paris doamna Dreptate Luând bacșiș pe săturate Palatul și l-a pus pe foc.”

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 22 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

De cine râdem de fapt?

Zilele trecute am văzut o emisiune, n-o să îi dau numele, ca să nu îi fac reclamă, una care îmi plăcea, dar pe care nu o voi mai urmări, în care prezentatorul și invitații își băteau joc de preoți și de diferite ierurgii ale bisericii.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 21 Aprilie 2019,  

Intrarea Domnului în Ierusalim

Am mai spus de multe ori care e importanța intrării Domnului în Ierusalim pentru toți cei care trebuie să Îl primească și despre cum ar trebui să Îl întâmpine fiecare dintre noi.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 20 Aprilie 2019, de Constantin Tănase

Comunismul e un verb activ

Sâmbătă, C. Starîș, purtătorul de fes și de interes al lui Voronin și al rușilor, a început „Rezonans”-ul cu o informație pe care a citit-o cu o nedisimulată mândrie: săptămâna trecută a vizitat Chișinăul secretarul executiv al CSI, V. Rușailo.

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 20 Aprilie 2019, de Mihaela Culcinschi

Orfanul din estul Europei

El trebuie dus de mânuță, în fiece dimineață, ca orice copil, în drum spre grădiniță. Înainte de a ajunge la doamna educatoare, uneori este cazul să-i arăți din deget, să-i explici că e foarte bine, mai întâi de toate pentru el, să fie cuminte (sau cu minte), alături...

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 20 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Joaca de-a votatul

Vă amintiți cu siguranță anii în care Republica Moldova nu avea președinte pentru că aleșii poporului nu se descurcau să facă înțelegerea necesară.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Aprilie 2019, de Moni Stănilă

Literatura contemporană – o problemă în învățământ

După ce anul trecut la Bacalaureat au fost lacrimi multe și colorate, din pricina textelor alese, anul acesta s-a reînceput plânsul cu prilejul simulărilor pentru același examen.

() Citeşte tot articolul

Cele mai citite articole Timpul.md

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)