Astăzi 15 Noiembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 10:07
Abonamente

Frumusețe 5 Februarie 2016, ora: 06:21

Patru beneficii pe care le vei obţine dacă nu îţi mai faci manichiură. Ce îmbunătăţiri vei observă la unghiile tale 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 3 Februarie 2016, ora: 06:27

Vrei o piele ca a supermodelelor? Iată care sunt regulile pe care trebuie să le respecţi: 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 1 Februarie 2016, ora: 06:09

Majoritatea femeilor ar face orice pentru a avea un par sănătos şi strălucitor. Folosesc şamponul care li se potriveşte cel mai bine, un balsam special şi multe alte tratamente care să le dea siguranţă că look-ul lor este perfect. Dacă ceea ce te nemulţumeşte cel mai tare este...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 30 Ianuarie 2016, ora: 07:31

Un ser natural pe bază de cafeină pentru combaterea neplăcutelor cearcăne este tot ce ai nevoie după o noapte în care somnul tău a avut de suferit. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 27 Ianuarie 2016, ora: 06:57

Ţi s-a rupt o unghie pe lăţime când ţi-era lumea mai dragă şi nu vrei să scurtezi şi celelalte unghii odată cu ea? Iată cum îţi poţi repara manichiură folosind un banal pliculeţ de ceai. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 27 Ianuarie 2016, ora: 06:43

Ochii sunt cei mai expresivi şi când vine vorba despre vârstă, tot în funcţie de ei o stabilim. De departe sunt primii care încep să ne arate anii. Pielea din jurul lor este fină şi delicată fiind predispusă la riduri. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 26 Ianuarie 2016, ora: 06:10

Un păr subţire nu înseamnă neapărat un aspect plat şi lipsit de viată. Aveţi metode pentru îmbunătăţirea aspectului şi texturii părului, chiar şi dacă alegeţi să lăsaţi lung părul subţiat.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 21 Ianuarie 2016, ora: 06:49

Te-ai gândit vreodată că vinovate pentru aspectul neplăcut al pielii cu care te confrunţi pot fi chiar pensulele de machiaj pe care nu le-ai mai curăţat de… nici tu nu mai ştii când? Asta pentru că atât pensulele de machiaj, cât şi bureteii pentru fond de...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 12 Ianuarie 2016, ora: 07:17

Obiceiul de a mişca pensula în sus şi-n jos înainte de a o scoate din tub face ca mascara să se usuce mult mai repede în timp, fiind astfel nevoită să o înlocuieşti mai devreme. Descoperă şi alte reguli esenţiale pentru folosirea corectă a rimelului:

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 12 Ianuarie 2016, ora: 06:51

Potrivit unui sondaj realizat recent, femeile petrec în medie 722 de zile din viață machiindu-se, iar produsele de machiaj le costă o mică avere, scrie site-ul 7sur7.be.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 7 Ianuarie 2016, ora: 06:14

Această metodă te poate ajuta să pierzi 3-4kg într-o zi şi este nemaipomenită pentru evenimentele anunţate pe ultima sută de metri, la care eşti invitată, căci te va ajuta să încapi în rochia ta preferată.

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 6 Ianuarie 2016, ora: 06:29

Tenul tău va fi cu adevărat sănătos şi va avea acea strălucire naturală minunată dacă îi oferi atenţia cuvenită şi nu renunţi la câţiva paşi esenţiali de întreţinere. Iată ce reguli să respecţi pentru un ten fără imperfecţiuni:

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 5 Ianuarie 2016, ora: 06:13

Dacă chipul nostru este „afectat” de cearcăne, acestea pot apărea din cauza unor nopţi nedormite, dar pot există alte cauze. Iată câteva motive:

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 4 Ianuarie 2016, ora: 06:51

Ai oftat vreodată lângă o vitrină cu pantofi, mult prea scumpi că devină ai tăi? Tuturor ni s-a întâmplat, însă în timp am aflat că uneori e justificat să plăteşti mai mult, pentru că pantofii de calitate sunt întotdeauna mai scumpi. Şi dacă mai...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 29 Decembrie 2015, ora: 07:04

Pregările pentru frumusețea de iarnă nu includ doar schimbarea garderobei, ci și câteva gesturi pe care fiecare femeie ar trebui să le facă pentru a avea grijă de frumusețea și de sănătatea tenului.

( ) Citeşte tot articolul
  6 7 8 9 10  

Bună Dimineața 14 Noiembrie 2018, de Mihaela Culcinschi

Mika

Abandonată de toată lumea, ea cerșește pe drumuri câte un leu, doi. Când îi surâde norocul, primește și câte o bucată de pâine de la trecătorii miloși, ca să-și potolească foamea.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Smerenia – un drum spre pace

M-am gândit să folosesc și astăzi un text din pateric, unul care ne poate ajuta să înțelegem că oricând putem greși. De multe ori drumul spre pace vine tocmai din smerenia de a nu ne grăbi să le știm și să le înțelegem pe toate.

() Citeşte tot articolul

Editorial 7 Noiembrie 2018, de Constantin Tănase

Făuritori sau consumatori de istorie?

Se încheie un deceniu de frământări dureroase, decenii în care în spațiul din stânga Prutului s-a constituit statul R. Moldova. Ce este acest stat – copilul din flori al Rusiei postsovietice sau bastardul așa-zisei Mișcări de eliberare națională de la Chișinău din epoca...

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 6 Noiembrie 2018, de Ion Mischevca

Moștenirea lui Constantin Tănase

Pe 30 octombrie 2018 s-au împlinit patru ani de când Constantin Tănase a plecat la Domnul. Cu toate acestea, maestrul dăinuie printre noi până astăzi, prin articolele și moștenirea intelectuală pe care ni le-a lăsat.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 6 Noiembrie 2018, de Moni Stănilă

Sudul, nordul și autonomiile

Compania Intellect-Group a realizat un sondaj din fonduri proprii în Găgăuzia în perioada 1-18 octombrie, pe un eșantion de aproape o mie de respondenți.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 5 Noiembrie 2018, de Dan Nicu

Un nou teatru în războiul ruso-ucrainean: Marea Azov

În ultimele câteva luni, devine tot mai vizibilă apariţia unui nou conflict teritorial între Rusia şi Ucraina.

() Citeşte tot articolul

Comentariu 2 Noiembrie 2018, de Silviu Tănase

Maia Sandu - de la salariile bugetarilor la pierderea alegerilor

„Cenzura” de la 10 TV a început sa dea roade. Săptămâna curentă 10 TV, cel care a „instituit cenzura”, dacă e să dăm crezare informațiilor difuzate de partidul Maiei Sandu, a pus pe post o emisiune realizată de Adevărul Live. Dna Sandu a fost în redacția TIMPUL,...

() Citeşte tot articolul

Cele mai noi articole Timpul.md


Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)