Actualitate

(Blogger) Presa „verde” ridică în slavi un apropiat al serviciilor secrete ruse

„Eroul zilei de ieri în așa-numita ”presă” de pe Bâc a fost Kirill Kulikov. El a vorbit despre Moldova și despre contractul energetic cu Ucraina. ”Presa” căzută din stejar și care merge la pas cu neDA-ul neoroșchist l-a ridicat în slăvi. Unica funcție pomenită de presă a fost cea de șef al biroului ”Interpol” din Ucraina. ”Presa” din Moldova, și ”consilierii” iubesc tema interpolului”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citează și un interviu al lui Kirill Kulikov în care sunt prezentate mai multe detalii din biografia acestuia, care denotă legăturile cu servciile de securitate ruse.

„1. În 1993 a absolvit școala militară din rusia cu specialitatea jurnalism internațional. De acolo nu prea iese oameni care nu-s înrolați în forțele rusești de securitate.
2. Este foarte bun prieten cu rogozin și alți politicieni din rusia
3. A fost și este în grupurile de cooperare ucraineano-rusă și ucraineano-iraniană.
4. El a fost cel care a lobbat în Rada ucraineană intrarea intereselor rusești pe piața energetică din Ucraina. Grupul VS-Energy deține circa o pătrime din piața de energie electrică din țara vecină Republicii Moldova.
5. El a fost numit șef la Interpol-ul local doar din cauza că era prieten bun cu Luțenco și nu pentru că ar fi lucrat vreodată în poliție sau organe de forță
6. A comandat atacuri raider”, mai scrie Luchianiuc.

Sursa: hotnews.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *