Actualitate

(RBN PRESS) Ucraina va semna pe 17 decembrie un Parteneriat Strategic cu Federația Rusă

Semnarea acestui parteneriat strategic va însemna de fapt o repoziționare, o resetare și o reorientare a Ucrainei spre Federația Rusă. Chiar dacă Ucraina de „iure” nu va face parte din Uniunea Vamală, de „facto” Ucraina va fi subordonată total intereselor politice și geostrategice ale Rusiei. Aceleași surse au confirmat pentru R.B.N.Press faptul că acest Parteneriat Strategic între Ucraina și Rusia va fi ținut secret până în ultima clipă și va fi semnat pe data de 17 decembrie 2013.

În acest mod opinia publică ucrainiană și opinia publică din UE și SUA vor fi puse în fața unui fapt împlinit cu doar câteva zile înainte de Sărbătorile de Iarnă. Astfel Putin a ales cu abilitate momentul psihologic pentru semnarea acestui Parteneriat Strategic în pragul Sărbătorilor de Iarnă când nici opinia publică și nici diplomația occidentală nu vor mai avea nici energia și nici dispoziția de a se lua la trântă cu ursul rusesc.

Astfel Putin va pune Ucraina în sacul său de Moș Gerilă și o va așeza sub formă de cadou sub bradul de Crăciun al Maicii Rusia. 

Sursa: rbnpress.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *