Eveniment

(VIDEO EXCLUSIV) Silvia Grigore şi Olga Ciolacu au cântat la Moscova pentru Dodon şi Uniunea Vamală

Ele au cântat în faţa unei săli semi-goale, printre baloane roşii şi indivizi în tricouri cu simbolică socialistă.

“Trăiască moldovenii!” şi “Hai, poehali!”. Cu aceste cuvinte, Silvia Grigore a coborât în sală, unde, încercând să câştige admiraţia spectatorilor, i-a întrebat într-un limbaj de mahala: “Oameni buni, cum vă sâmţâţ?”. Revenind în scenă, interpreta a strigat entuziasmată: “Igor Dodon! Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova! Cel care ne-a făcut astăzi această ocazie să fim împreună”. La rândul său, Olga Ciolacu, cunoscuta ca susţinătoate a ideii româneşti la Chişinău şi ca prietenă a lui Florin Piersic, a îndemnat sala să chiuie moldoveneşte.

Igor Dodon a vorbit mai mult în rusă şi s-a lăudat că a jucat hora pe Piaţa Roşie împreună cu mai mulţi moldoveni care, în opinia sa, merită titlul de “eroi”. El a promis celor prezenţi că nu vor avea niciodată probleme pe teritoriul Federaţiei Ruse. “Suntem legaţi istoric şi cultural de Rusia. Putem să ne dezvoltăm şi să avem un viitor doar alături de Rusia, dacă vom adera la Uniunea Vamală. Nu suntem români! Suntem moldoveni! Avem limba şi istoria noastra!”, a adăugat Dodon.

Liderul socialiştilor moldoveni a dat asigurări că, dacă va ajunge la putere, va anula acordul de asociere semnat între Moldova şi UE.

Puţin mai târziu, Olga Ciolacu l-a strâns frăţeşte de mână pe Igor Dodon, radiind. La acelaşi concert a mai participat un cântăreţ moldovean, care nu are nicio importanţă, dar pe care Dodon l-a prezentat dreptul prietenul său “foarte-foarte bun”. În sală au fost prezenţi şi câţiva oficiali ruşi.

Menţionăm că portalurile de ştiri finanţare de PSRM au anunţat ieri despre întâlnirea lui Igor Dodon cu alegătorii de la Moscova, fără să facă publice numele interpreţilor care l-au însoţit.

Imaginile video de mai jos au fost realizate de către Igor Condrea, un moldovean care lucrează la Moscova. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *