Actualitate

17 pasageri din autocarul răsturnat la Brăila au fost aduse în R. Moldova

De la vama Oancea până în Chișinău, persoanele au fost însoțite de către un echipaj SMURD din cadrul Direcției Situații Excepționale Cahul, care a avut grijă de pasageri, acordându-le pe parcursul drumului asistența necesară. În acest timp, alături de aceste 17 persoane au fost și psihologii Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, ce au acordat asistență psihologică, apreciind starea acestora ca fiind stabilă.

Ajunși în capitală, alte două persoane au fost preluate de către o ambulanță a Serviciului 903, spre a fi transportate la spital pentru investigații suplimentare. Alte 14 persoane care au avut de suferit în accident rămân în spitalul din județul Brăila până la îmbunătățirea stării de sănătate.

Serviciul Situații Excepționale monitorizează permanent situația, fiind detașați, în Brăila, trei angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, pentru o informare continuă a stării de sănătate a pacienților, pentru stabilirea și perfectarea datelor de identitate ale persoanelor care au avut de suferit, dar și alte date care vor apărea pe parcurs.

sursa: diez.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *