Social

180 de elevi vor merge GRATUIT la tabără în România

Per total au fost oferite 200 de bilete gratuite, însă 20 sunt destinate conducătorilor de grup. 80 de bilete gratuite sunt la tabăra de la Sulina, judeţul Tulcea, iar 120 la Poiana Pinului din judeţul Buzău.

„Copiii vor fi selectaţi după anumite criterii. Setul de criterii este stipulat în scrisori de recomandare de către donatori. Se va atrage atenţia la elevii câştigători de concursurilor şi olimpiade raionale, municipale şi republicane, cu rezultate înalte la învăţătură”, a comunicat consultantul superior al Direcţiei management şi reforme în învăţământul general din cadrul Ministerului Educaţiei, Daniela Cotoviţcaia.

Primul grup de elevi îşi începe sejurul luni, 8 iulie. „Ne-am dorit să avem reprezentanţi din mai multe raioane”, a mai spus Danielei Cotoviţcaia. Următorul grup de elevi va pleca pe 14 iulie, iar ultimul în luna august.

Biletele au fost oferite de Ambasada României în Republica Moldova şi Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Guvernului României. Şi Ministerul Educaţiei de la Chişinău a oferit 100 de bilete gratuite pentru elevii români la taberele din Republica Moldova.

Timpul.md
via IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *