Actualitate

3 zodii care se despart până de Crăciun

Iată care sunt zodiile care spun adio în curând:

Capricorn

S-au înmulţit în ultima vreme discuţiile aprinse cu perechea ta şi simţi că se apropie sfârşitul relaţiei. Încă nu ai curajul să îi pui punct, sperând că lucrurile se vor îndrepta. Totuşi, ţi-e aproape limpede că mult nu mai pot merge lucrurile în ritmul acesta, întrucât incompatibilitatea dintre ţine şi partener este vizibilă, iar semnele nepotrivirii de caracter sunt clare.

Vărsător

Au cam dispărut fluturaşii de la începutul relaţiei şi au făcut loc fiorilor mâniei. Legătură dintre ţine şi partener este din ce în ce mai fragedă, mai tensionată. În vreme ce tu adori să fii înconjurată de prieteni, să socializezi, cel care îţi e acum alături preferă să rămână mai mult în casă.

Leu

Te simţi constrânsă în relaţia pe care o ai, simţi că eşti prizonieră şi vrei să te eliberezi. Deşi relaţia este confortabilă, vrei mai mult, firea ta rebelă şi setea de libertate îşi cer drepturile. Simţi că trebuie să continui singură măcar o vreme, aşa că îţi faci în capul tău planul pentru o despărţire cât mai puţin dureroasă, scrie ele.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *