Astăzi 22 Octombrie 2017, Duminică - Ultima actualizare la ora 21:26
Abonamente

Actualitate 6 Octombrie 2017, ora 16:31

3 zodii care se despart până de Crăciun

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Mai sunt două luni până la Crăciun şi dacă cei mai mulţi preferă să petreacă sărbătorile în familie, alături de prieteni, 3 dintre zodii vor fi singure. Neintelegeriile, geloziile, reproşurile, toate sunt tratate în următoarea perioada, iar până la sfârşitul anului decid să se despartă de cel care le este acum partener de viaţă.

Iată care sunt zodiile care spun adio în curând:

CapricornS-au înmulţit în ultima vreme discuţiile aprinse cu perechea ta şi simţi că se apropie sfârşitul relaţiei. Încă nu ai curajul să îi pui punct, sperând că lucrurile se vor îndrepta. Totuşi, ţi-e aproape limpede că mult nu mai pot merge lucrurile în ritmul acesta, întrucât incompatibilitatea dintre ţine şi partener este vizibilă, iar semnele nepotrivirii de caracter sunt clare.

Vărsător

Au cam dispărut fluturaşii de la începutul relaţiei şi au făcut loc fiorilor mâniei. Legătură dintre ţine şi partener este din ce în ce mai fragedă, mai tensionată. În vreme ce tu adori să fii înconjurată de prieteni, să socializezi, cel care îţi e acum alături preferă să rămână mai mult în casă.

Leu

Te simţi constrânsă în relaţia pe care o ai, simţi că eşti prizonieră şi vrei să te eliberezi. Deşi relaţia este confortabilă, vrei mai mult, firea ta rebelă şi setea de libertate îşi cer drepturile. Simţi că trebuie să continui singură măcar o vreme, aşa că îţi faci în capul tău planul pentru o despărţire cât mai puţin dureroasă, scrie ele.ro.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md