Actualitate

A fost dat starul Licitaţiei internaţionale privind reabilitarea reţelelor de apă secundare

ACC menţionează într-un comunicat de presă că această licitaţie prevede atribuirea contractelor de achiziţie pentru reabilitarea reţelelor de distribuţie a apei din municipiul Chişinău cu diametrul cuprins între 50-300 mm, inclusiv şi a branşamentelor blocurilor locative, cu lungimea totală de circa 52 km. Urmează a fi efectuate lucrări de renovare a 3 kilometri de branşamente din sectorul particular. Companiile câştigătoare vor avea la dispoziţie 540 de zile pentru realizarea lucrărilor.

În cadrul Programului de Investiţii Prioritare (PIP), finanţat de BERD şi BEI, cu valoarea totală a investiţiilor de 64,8 milioane de euro se planifică reabilitarea până în decembrie 2018 a 205 de kilometri de reţele de apă, peste 3000 de branşamente ale blocurilor de locuit şi circa 15 km de colectoare de canalizare. Mai multe informaţii pot fi obţinute aici

Furnizorul de apă menţionează că la solicitarea ofertanţilor, cu acordul BERD şi BEI, termenul limită de depunere şi deschidere a ofertelor pentru Licitaţia internaţională privind internaţională ,,Reabilitarea Staţiei de epurare a apelor uzate şi linia nouă de tratare a nămolului” a fost extins până la 10 noiembrie 2016, ora 11.00.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *