Astăzi 12 Decembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 10:20
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 2 Septembrie 2017, ora 19:07

Accident pe traseul Chişinău-Leuşeni. O maşină cu numere transnistrene s-a răsturant, ambulanţa la faţa locului

Marime Font

Un bărbat a ajuns cu maşina într-un şanţ şi s-a răsturnat, după ce a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit cu automobilul în roata unei maşini de mare tonaj.

Accidentul a avut loc în această după-amiază, la ieşirea din satul Puhoi, raionul Ialoveni. Potrivit poliţiei, şoferul ar fi fost orbit de soare.

Bărbatul nu a avut de suferit şi a fost transportat pentru a fi supus expertizei medico-legale. Şoferul maşinii de mare tonaj spune că nu a putut evita impactul.



" Eu mă deplasam spre Chetrosu la deal şi el venea devale. Şi o pierdut controlul şi a venit în roată la mine şi s-o răsturnat, avea viteză mare, era vale. " a spus şoferul

Automobilul care a provocat accidentul avea numere din Transnistria. Şoferul nu a avut de suferit şi a fost transportat pentru a fi supus expertizei medico-legale. Oamenii legii urmează să stabilească dacă șoferul nu era băut la volan. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul în vârstă de 62 de ani riscă amendă de 1200 de lei şi cinci puncte de penalizare.

publika.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Pavel Păduraru

Întrebarea de care fug procurorii: de ce Gorbunțov nu a fost arestat?

Recent, în țara noastră a mai avut loc o minune. Dar aşa cum la noi minunile nu mai reprezintă excepții, ci lucruri ordinare, am putea să le numim fleacuri. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Sărbătorile și postul

Posturile, cred că acest lucru e limpede pentru oricine, nu mai sunt ținute ca pe vremuri. Poate în particular sau în mănăstiri mai există astfel de nevoitori. La noi, în schimb, creștinii căldicei, postul a rămas doar evitarea oricăror proteine animale.

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Decembrie 2017, de Dan Nicu

La plecarea unei Epoci

În aceste zile de decembrie, întreaga naţiune română deplânge dispariţia dintre noi a celui care a fost Majestatea sa Regele Mihai I. Suveranul s-a stins din viaţă în Elveţia, la reşedinţa sa, în ziua de marţi, 5 decembrie. 

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 9 Decembrie 2017, de Ana Gabor

Povestea ultimului rege

Născut la 25 octombrie 1921, regele Mihai a adus o mare bucurie în familia sa, dar și în întreaga țară.

() Citeşte tot articolul


 

 



Cele mai citite articole Timpul.md