Actualitate

Am optulea refuz! Pavel Stratan: Îmi retrag acceptul de a cânta pe data de 6 septembrie

Și Pavel Stratan anunță că a refuzat oferta de a cânta pe 6 septembrie. Asta după ce, anterior, un anunț similar a fost făcut de artiștii Ștefan Bănică, Loredana Groza, Pasha Parfeni, Ionel Istrati, Vitalie Dani, Serj Ialovitski (SunStroke Project) și trupa Akord, comunică Politik.md.
Interpretul a făcut anunțul pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare.

”Dragi prieteni, scumpi fani! Pentru prima dată în 11 ani de cariera muzicala, sunt rugat de voi înşivă, sa renunt la un concert, si aici ma refer la concertul din 6 septembrie, unde am fost invitat sa cant in aer liber in orasul Orhei. De mult mi-am dorit sa am un concert mare si frumos la voi, in care la ultima piesa sa nu fiu lasat sa cobor de pe scena, dar nu invers. Si pentru ca m-am pregatit o vara ntreaga cu trupa, pentru un astfel de concert, va promit ca in toamna acestui an, dar mai precis in luna octombrie in cadrul turneului national, acest lucru se va intampla, sigur daca dupa acest refuz nu voi primi vreo interdictie de a mai intra in orasul Orhei. Cu toate acestea va respect mult, si va iubesc pe toti, iar dorinta voastra va fi implinita. Promit ca din acest moment imi retrag acceptul de a canta pe data de 6 septembrie in orasul Orhei. Pavel Stratan!”, notează cântărețul.

Decizia a fost făcută publică în contextul în care mai multe voci spun că grandiosul concert planificat pentru duminică este un mod de a distrage atenția publicului de la protestul anti-guvernamental ce va avea loc la aceeași oră la Orhei și la Chișinău.

Știrea inițială 04.09

Artistul din România a refuzat apariția sa pe scenă pentru a nu se compromite în cadrul concertului în aer de la Moldexpo, la care acesta a fost invitat,în timp ce pe Piaţa Marii Adunări Naţionale, de la ora 12:00 va avea loc un protest masiv organizat de Platforma „Demnitate şi Adevăr”.

Cântărețul a transmis un mesaj pentru publicul de la Chișinău prin intermediul unui site de socializare.

Iată mesajul artistului din România: „Ne face mare plăcere, de fiecare dată, să cântam la Chișinău pentru absolut toată lumea, dar pe data de 6 septembrie nu vom cânta la Moldexpo. Motivul e unul foarte clar: eu și trupa mea, prin concertele noastre, promovăm doar muzica. Nu-mi doresc să apar într-un context care poate fi considerat controversat, ținând cont de faptul că la Chișinău, pe data de 6 septembrie, vor avea loc doua evenimente publice în același timp: un spectacol în aer liber și o manifestație de protest. Nu-mi doresc, ca artist, să fiu pus în situația de a fi aplaudat de unii, și huiduit de alții, iar asta pe fondul unor divergente social-politice”.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Dragii mei moldoveni,Și eu sunt moldoveanca de-a voastră, vă iubesc si vă respect. Din păcate nu pot cânta pentru voi…

Posted by Loredana Groza on Friday, 4 September 2015

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *