Actualitate

ATAC TERORIST ÎN BARCELONA. Momentul în care furgoneta a intrat în mulţime a fost FILMAT VIDEO

Numărul persoanelor rănite în urma atacurilor teroriste care au avut loc în oraşele Barcelona şi Cambrils a ajuns la 130, au anunţat vineri serviciile spaniole de urgenţă, relatează site-ul agenţiei Reuters. În total, 14 persoane au murit în cele două atacuri, o femeie rănită în Cambrils decedând vineri în jurul prânzului. Patru români se află printre răniţii.

 

17 dintre răniţi se află în stare critică, iar alţi 30 au răni grave, a precizat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă.

Presa locală susţine că unul dintre atacatori a fost împuşcat mortal de poliţie, iar un altul a fost arestat. Autorităţile spaniole au anunţat că forţele de poliţie au ucis cinci suspecţi, în oraşul Cambrils, pentru a opri un al doilea atac terorist, la doar câteva ore după atentatul de la Barcelona.

Şapte persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie, au fost rănite, în cursul incidentului de la Cambrils, după ce atacatorii au intrat cu vehiculul într-un grup de persoane. Ulterior, centuri cu explozibil s-a dovedit a fi fost false.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *