Actualitate

Atentat cu bombă în centrul Kievului – Un inamic de-a lui Kadîrov a fost asasinat. Au apărut IMAGINI NOI cu momentul exploziei

„Se încearcă promovarea versiunii că Timur ar fi fost o „autoritate criminală”. Este un fals – Timur era un dușman de-a lui Kadîrov și a luptat cu el și serviciile speciale rusești în Siria de partea opoziției (nu-ISIS)„ declară surse din Ucraina.

Femeia rănită în maşină nu avea nicio legătură cunoscută cu Mahauri şi şi-a pierdut un picior în urma exploziei. Este cetăţean ucrainean, căsătorită, şi nu se ştie ce căuta în maşină. Copilul ei a scăpat nevătămat, dar este în stare de şoc. Forțele legii investighează incidentul în conformitate cu articolul „crimă premeditată”.

În mașina lui Timur Makhauri, care a fost aruncată în aer pe Piața Bessarabia din Kiev, se afla un model renumit – Natalia Koshel. Acest lucru este raportat de „Canalul 24” cu referire la sursele proprii.

"Ea este un model care a fost a apărut în multe spoturi publicitare”, a spus sursa. Presa din Ucraina anunță că femeia a fost perioadă imaginea companiei DIOR.

Explozia a avut loc în jurul orei 18:10 în Piaţa Bessarabska, aproape de mall-ul Arena City din centrul Kievului. Proprietarul maşinii aruncate în aer, o Toyota cu numere de Georgia, a murit pe loc. El a fost identificat drept Timur Mahauri, un cecen cu cetăţenie georgiană. Poliţia a găsit în resturile maşinii sale urmele unui dispozitiv explozibil.



Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *