Astăzi 24 Ianuarie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 09:14
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 28 August 2017, ora 10:20

Atenţie la buzunare! Acest bărbat AR FI FURAT 1500 de euro

Marime Font

Un locuitor al raionului Criuleni în vârstă de 41 ani, a alertat angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, comunicând că i-ar fi fost sustras portmoneul cu bani din buzunar, în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe ruta 24.

Potrivit lui, în portmoneu se aflau bani în sumă de 1 500 euro. În acest sens, angajaţii Secţiei pentru combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban au iniţiat investigaţii, pentru a identifica şi reţine făptaşul. Astfel, conform informaţiilor constatate, autorul infracţiunii ar fi individul ce apare în imagini.

Respectiv, pentru a stabili cu exactitate toate circumstanţele comiterii furtului, poliţiştii solicită ajutorul persoanelor care l-au recunoscut. Informaţiile pot fi comunicate la numerele de contact: 0 791 92 564 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.Totodată a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru pungăşie, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.

Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor, să-şi asigure corespunzător integritatea bunurilor personale în timpul deplasării cu transportul public urban.

Timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Ianuarie 2018, ora: 13:42

Silvia Radu a plecat la Iași să sărbătorească UNIREA

Silvia Radu a plecat la Iași să sărbătorească UNIREA Din editia print

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, va participa miercuri, 24 ianuarie 2018, la evenimentele consacrate sărbătoririi a 10 ani de la semnarea Acordului de înfrăţire între municipiile Iaşi şi Chişinău.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 24 Ianuarie 2018, de George Simion

2018 – Anul Centenarului. Cum scăpăm de pesimism?

Un mare pericol paște înfăptuirea Unirii. Este vorba despre un monstru oribil, creat în ultimii 27 de ani de independență a R. Moldova, care nu are leac și căruia nu îi găsesc rival. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Un film de excepție refăcut la Chișinău

Cine nu a văzut filmul „Nașul”, nu știe ce a pierdut. Interpretarea lui Al Pacino a făcut istorie, dar dincolo de mafia italiană, filmul poate fi repovestit în orice luptă pentru putere. Chiar și în cea de la noi.

() Citeşte tot articolul

Editorial 23 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

O cultură – două țări?

Spunem anul centenar, spunem o cultură și două țări, spunem Eminescu poet național. Cum împăcăm toate aceste afirmații cu realitatea? Greu.

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Ianuarie 2018, de Răzvan Munteanu

Mass-media și securitatea națională. Lecția Belarusului

„Ucrainizarea” ar putea deveni o amenințare și pentru alte țări din regiune

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Bradul sau hoțul

În fiecare an în preajma sărbătorilor apare problema bradului. Pe de o parte cei ca mine – nici un Crăciun fără brad, pe de altă parte cei cu adevărat eco – bradul poate lipsi, iar o altă parte derutată și declarată eco – brad de plastic, uitând că fabricarea acelor...

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md