Opinii și Editoriale

Axa Rogozin-Dodon va pregăti la Teheran, la ordinul lui Putin, o lovitură de stat împotriva viitorului R. Moldova

Igor Dodon a anunțat că pleacă din Chișinău pentru 10 zile și că după ce va merge la Sfântul Munte Athos, va ajunge și la Teheran, la inaugurarea președintelui iranian Hassan Rohani, unde se va întâlni cu claxonul preferat al lui Vladimir Putin, Dmitri Olegovici Rogozin, ultimul reușind cu succes în ultimii ani să-l înlocuiască pe Vladimir Jirinovski pe post de clovn de uz extern cu pretenții de câine de pază al intereselor Rusiei în regiunea „vecinătății apropiate”.

Igor Dodon se duce la Teheran, într-o țară cu grave probleme în relația cu statele prietene Republicii Moldova, în special cu SUA, din cauza ambițiilor ei de a-și crea propria armă nucleară. Într-o manieră obsesivă, regimul dictatorial islamist de la Teheran contribuie la proliferarea amenințării nucleare în regiunea instabilă a Orientului Mijlociu, iar SUA încearcă, periodic, să îl oprească. Barack Obama aproape reușise, negociind cu succes un tratat internațional de denuclearizare cu Iranul, însă după plecarea sa de la Casa Albă, iranienii au reînceput cursa înarmărilor și, în ultimele luni, lansează într-o veselie noi modele de rachete.

De ce se duce trădătorul Dodon acolo este clar. El va primi de la Rogozin indicațiile transmise de Putin despre cum să pedepsească în parte pe fiecare inamic politic al lui Dodon de la Chișinău, indiferent că e vorba despre cei care împărtășesc viziuni prooccidentale și atât, sau despre unioniști. Rogozin îi va spune cum vrea stăpânul lui Dodon, Putin, ca Igor să se ocupe de noi.

Iar Igor va veni de la Teheran și, probabil, își va aduna miile de susținători despre care același Igor a pretins că l-au contactat în ziua de 28 iulie, când Rogozin n-a ajuns la Chișinău ca împreună cu Dodon și cu teroristul Krasnoselski să pângărească pe teritoriul Republicii Moldova memoria sutelor de luptători care i-au apărat dreptul să nu trăiască sub cizma moscovită în 1992, dar și, mult mai grav, memoria miilor de civili din stânga Nistrului, cetățeni ai republicii, masacrați fără milă de bandiții cazaci și de către militarii în termen ai armatei a 14-a a Rusiei, care, pentru noi, cei de la Chișinău, nu sunt cu nimic mai puțin bandiți decât pușcăriașii eliberați din închisori din toată Rusia și trimiși la Tiraspol și Tighina să-i ucidă pe moldoveni.

După ce Igor își va aduna susținătorii, el le va da acestora semnalul să vină la Chișinău și să-i învețe minte pe cei care nu vor să trăiască sub Kremlin, ci să își decidă în continuare prezentul și viitorul în spiritul Declarației de Independență a Republicii Moldova de pe 27 August 1991, în integralitatea ei. Adică să meargă spre civilizația occidentală din care facem parte prin destinul nostru.

Iar împotriva destinului Republicii Moldova, Igor nu se poate ridica. În pofida faptului că el este, acum, ocupantul a câteva birouri dintr-o clădire care se numește Reședința Prezidențială. Igor simte cum îi fuge pământul de sub picioare – cât timp el ne înjosea pe fiecare dintre noi prin prezența lui lipsită de vrednicie la Sfântul Munte Athos, centrul spiritual al tuturor creștinilor ortodocși, Guvernul Republicii Moldova l-a declarat persoană indezirabilă pe clovnul putinist și prietenul personal al lui Igor, Dmitrii Rogozin.

Igor l-a așteptat pe Rogozin la Chișinău, apoi a plecat la Athos ca să arate că el nu-i mai prejos decât Voronin. Prin tot ce face, Igor încearcă să-i copieze comportamentul lui Voronin, pentru că el crede că în acest fel moldovenii îi vor da voturile pe care i le-au dat lui Voronin. Din moment ce tot Chișinăul știe că Igor nu-i ajunge nici până la glezne lui Voronin în anumite calități indispensabile unui lider precum inteligența, simțul realității, simțul momentului potrivit, simțul a ce poți să spui și a ce e mai bine să nu spui, iar Igor știe că tot Chișinăul știe asta, Igor merge înainte cu disperare, încercând să-și păstreze scaunul.

Ultimele imagini văzute la Chișinău cu Igor manifestându-se în bisericile mănăstirilor de la Sfântul Munte Athos i-au convins pe cetățenii moldoveni că Igor și-a pierdut discernământul. Igor nu doar că servește interesele altui stat, după cum a spus Candu (adică servește interesele Rusiei – asta a spus de fapt președintele Parlamentului), dar el, aflându-se în funcția în care se află, devine un pericol pentru ordinea publică din republică.

Reamintesc tuturor că Igor le-a spus susținătorilor săi pe 28 iulie 2017, vinerea trecută, la briefingul ținut de la tribuna Președinției, să fie pregătiți și să vină la Chișinău când el o să le spună, ca să îi pună la punct pe toți cei care nu sunt de acord cu el.

ASTA ÎNSEAMNĂ CHEMARE LA VIOLENȚĂ ȘI LA REALIZAREA UNEI LOVITURI DE STAT ANTIMOLDOVENEȘTI ÎN REPUBLICA MOLDOVA.

Igor trebuie de urgență demis din postul pe care îl ocupă printr-un vot a 67 de deputați, două treimi, din Parlamentul Republicii Moldova, conform Constituției. Apoi Igor trebuie izolat de societate și internat, pe cheltuiala cetățenilor Republicii Moldova, într-o clinică de psihiatrie unde să fie supus forțat unui curs de reabilitare cu consiliere și medicație, urmând ca apoi o comisie specializată a Procuraturii Generale să constate că și-a restabilit discernământul și să fie judecat pentru înaltă trădare, urmând să stea la închisoare pe viață pentru că a pus și pune în pericol, prin acțiunile sale maniacale, viața și siguranța tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Apelul său de dinainte să plece la Athos permite autorităților Republicii Moldova să-l aresteze imediat cum pune piciorul pe pista de aterizare a Aeroportului Internațional Chișinău.

Dacă alienatul Igor nu va fi demis de urgență prin procedură parlamentară LEGALĂ și nu va fi arestat și izolat de societate, autoritățile noastre, adică Parlamentul dominat de coaliția dintre Partidul Democrat și Partidul Popular European, și guvernul Partidului Democrat vor purta întreaga vină pentru violențele iminente pe care Igor, care a demonstrat întregii lumi că el nu raționează cu propriul lui creier, neputând să facă asta pentru că și-a pierdut facultățile logice ale minții, le va provoca în Chișinău la ordinul lui Putin transmis prin Rogozin.

Lui Putin și lui Rogozin le este totuna dacă la Chișinău vor muri sau vor fi răniți oameni în confruntările violente. Lor le este totuna că Dodon va da foc la casă la Chișinău, atâta timp cât această diversiune îi va permite unui alt sclav al lui Putin, cetățeanul rus născut în Siberia Krasnoselski, să intervină în criza iminentă de la Chișinău cu tot cu Grupul Operativ al Trupelor Ruse din cele cinci raioane de est ale noastre ocupate militar de Federația Rusă și să pecetluiască destinul european și occidental al Republicii Moldova pentru totdeauna.

Demiterea de urgență și arestarea lui Igor înseamnă supraviețuirea Republicii Moldova așa cum a fost creată ea pe 27 August 1991 și continuarea destinului nostru. Cel împotriva căruia, indiferent dacă va fi demis și arestat sau nu, Igor nu poate lupta și nu poate face nimic ca să-l oprească.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *