Astăzi 18 Ianuarie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 16:54
Abonamente

Actualitate 5 Septembrie 2017, ora 19:40

Bărbatul internat la Psihiatrie după ce a spart parbrizul unui autoturism cu un topor, va fi eliberat

Marime Font

Imagini revoltătoare la Targu Jiu. Un băbat cunoscut cu afecţiuni psihice distruge cu toporul parbrizul unei maşini parcate în faţa unui bloc. Oamenii legii i-au intocmit dosar penal pentru distrugere.

Speriati, vecinii barbatului sunt de parare ca acesta ar trebui internat intr-un sanatoriu. In acest moment se afla sectia de psihiatrie a spitalului din Tragu Jiu, insa in cateva zile va fi externat.
Pana nu se va dovedi daca a avut discernamant sau nu in momentul in care a savarsit fapta poate umbla fara probleme pe strada.

Barbatul de 57 de ani care a sparta parbrizul unui autoturism cu un totpor a mai fost internat la psihiatrie si este luat in evidente cu probeleme psihice.Unii vecini ai barbatului sunt de parere ca acesta a a avut doar un moment de ratacire, insa nu reprezinta un pericol chiar daca ieist pe strada ziua in amiaza mare cu un topor in mana.

În Targu Jiu este cunoscut cu afectiuni psihice, iar ieri intr-un moment de furie a luat toporul din casa si a distrus parbrizul unei masini. Vecinii sustin ca acesta a crezut ca in autoturism se afla sotia sa impreuna cu cumnatul lui si a vrut sa se razbune pe ei, cu toporul.


blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Ianuarie 2018, ora: 08:43

Scrisoarea săptămânii: Să fie Lumină

Scrisoarea săptămânii: Să fie Lumină Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2018, ora: 08:42

Poporul vegetal

Poporul vegetal Din editia print

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2018, ora: 08:40

Crimele Comunismului: Copiii cadrelor sovietice – secrete de stat

Copiii cadrelor sovietice – secrete de stat

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 18 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Bradul sau hoțul

În fiecare an în preajma sărbătorilor apare problema bradului. Pe de o parte cei ca mine – nici un Crăciun fără brad, pe de altă parte cei cu adevărat eco – bradul poate lipsi, iar o altă parte derutată și declarată eco – brad de plastic, uitând că fabricarea acelor...

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 15 Ianuarie 2018, de Constantin Tănase

... pe sub deal, pe sub pădure...

 (Fabulă modernă cu morală eternă) ... cu alte cuvinte, pe sub deal, pe sub pădure se duc fetele la mure. Să se știe însă că treaba nu-i simplă, ci intercontextuală, alegorică, misterioasă și geopolitică, deoarece, dealul e fiul legitim al Carpaților, iar pădurea e fiica dreaptă a...

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md