IT&C

Cea mai tare ofertă de Internet şi Televiziune Moldtelecom la cel mai mic preţ

 Oferta Maximă la preţ minim este destinată abonaţilor noi care se conectează la serviciul Internet sau Televiziune Digitală plus Internet, precum şi clienţilor existenţi conectaţi la Internet Moldtelecom, ce vor alege televiziunea digitală IPTV în perioada 1 martie – 31 mai curent.
Astfel, clienţii care se conectează în perioada promoţiei vor beneficia de până la 6 luni de facilităţile unui abonament cu conţinut maxim, ce include viteze de acces Internet de până la 100 Mbps la cel mai mic preţ de abonament de150 lei, iar cei care aleg şi televiziunea digitală vor privi cel mai bogat conţinut de posturi TV la un preţ minim de doar 170 lei lunar.
Lansarea acestei oferte irezistibile este un nou pas al companiei Moldtelecom în extinderea accesului la Internet şi televiziune de cea mai bună calitate la un preţ accesibil pentru utilizatorii săi din toate localităţile ţării.
Moldtelecom este operatorul cu cele mai remarcabile performanţe la conectarea abonaţilor Internet, numărul cărora depăşeşte cifra de 200 mii, fiind primul pe segmentul de bandă largă în R. Moldova.
În acelaşi timp, Moldtelecom îşi consolidează puternic poziţia pe piaţa autohtonă de televiziune, datorită sporirii dinamice a numărului de abonaţi noi la televiziunea digitală IPTV. Încrederea în compania Moldtelecom este confirmată de cel mai prestigios premiu – Mercuriul de Aur acordat companiei pentru implementarea cu succes a celui mai avansat serviciu de televiziune pe întreg teritoriul ţării prin marca comercială ”Televiziunea Digitală IPTV”.
Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *