Economie

Cei mai buni 100 manageri de top şi-au primit certificatele

Rodica Ciorănică, redactorul-șef al revistei VIP Magazin a mulțumit oaspeților pentru că au acceptat de fiecare dată cu plăcere să meargă la evenimentele organizate de VIP Magazin: “Nașterea acestui produs a fost o muncă foarte dificilă. Este greu să alegi 100 cei mai buni dintre cei câţiva mii de manageri din Republica Moldova, dar până la urmă această așteptare a meritat.”

Stephane Bride, Director Executiv “Ernst & Young”: “Am avut ocazia să muncesc în Europa de Vest, în Orientul Mijlociu și pe parcursul ultimilor 10 ani – în Moldova. Managerii nu pot fi comparaţi între ei. Dar, recunosc, concentrația talentului oamenilor, a managerilor în Republica Moldova este foarte înaltă.”

Vlad Plahotniuc, fondator și președinte Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, adresându-se oaspeților, a menționat: “Propun să transformăm acest eveniment, împreună cu partenerii VIP Magazin, într-un eveniment anual tradițional. Vreau să-mi exprim satisfacția văzându-Vă pe toți aici, oameni performanți, profesioniști consacraţi pe care Vă consider o resursă extraordinară a țării. Astăzi, aici, citind despre ambițiile și aspirațiile Dvs. cuprinse în publicația specială a VIP Magazin, încep să cred că am putea avea nu doar un viitor, ci și un prezent mult mai consistent și mai performant. Cu 2 condiții însă: 1) Dvs. să doriți să Vă implicați mai mult în procesul de decizii macroeconomice al țării și 2) viitoarea guvernare să Vă considere cea mai importantă resursă umană în procesul de generare a performanței și progresului la nivel național”.

Revista “100 manageri de top ai anului 2010” a fost editată cu un tiraj de 5000 de exemplare, urmând să fie suplinită în prima jumătate a anului 2011.

***

AOAM este o Asociație obștească, neguvernamentală, non-profit, care întrunește în rândurile sale oameni de afaceri având convingeri comune de dezvoltare a societății prin dezvoltarea mediului de afaceri, susținerea spiritului antreprenorial pentru o dezvoltare durabilă a economiei Republicii Moldova în contextul valorilor Uniunii Europene. AOAM este un mecanism promotor de programe și proiecte concrete, de dezvoltare aplicabile atât la nivelul unei întreprinderi, cât și la nivelul național de impulsionare a mediului de afaceri. Membrii AOAM sunt oameni de afaceri din Republica Moldova, fiind încurajată și participarea oamenilor de afaceri din alte țări la fel ca și investitorii străini din Republica Moldova, care prin realizările sale personale și profesionale au dat dovadă de eficiență și rezultate remarcabile în afaceri. Membrii reprezintă persoane notorii din lumea de afaceri din Republica Moldova, care dispun de o experiență bogată și cunoștințe profunde privind practicile de afaceri locale și internaționale. Obiectivele majore ale AOAM se focusează în principal pe trei direcţii: Inițiative legislative pentru optimizarea cadrului normativ; Promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare și atragerea investițiilor străine; Programe de susținere a business-ului mic și mijlociu și crearea unui cadru de afaceri și investițional eficient.

P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *