Culinar.md

Cele mai gustoase gogoşi de post

Ingrediente:
– 1 ceaşcă de apă
– 2,5 linguri de zahăr alb
– jumătate de linguriţă de sare
– 2 linguri de ulei
– 1 ceaşcă de faină
– ulei pentru prăjit
– 1 linguriţă de scorţişoara

Mod de preparare:
Într-o tigaie mică, pusă la foc mediu, combinaţi apă, 2 linguri şi jumătate de zahăr, sare şi 2 linguri de ulei. Fierbeţi amestecul şi luaţi de pe foc. Adăugaţi făină până ce amestecul formează o bilă de cocă.

Încingeţi ulei pentru prăjit, să fie suficient ulei astfel încât să acopere gogoşelele. Puneţi aluatul într-o pungă sau în maşină de tocat şi scoateţi fâşii lungi de cocă. Prăjiţi până ce devin aurii şi scurgeţi surplusul de ulei pe şerveţele.

Poftă bună!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *