Astăzi 21 Octombrie 2017, Sâmbătă - Ultima actualizare la 20 Octombrie 2017
Abonamente

Actualitate 22 Septembrie 2017, ora 17:20

Cele mai senzuale femei din zodiac. Au bărbaţii la picioare!

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Unele femei ştiu atât de bine să îşi pună în valoare feminitatea, atuurile, nu doar fizice, ci şi intelectuale, încât reuşesc să seducă aşa cum respiră. Felul în care zâmbesc, în care vorbesc, atitudinea lor cuceresc orice bărbat.

Aceste femei super senzuale sunt născute în următoarele 3 zodii:

Scorpion

Liberă, puternică, sexy şi cu o sclipire în priviri care nu poate să nu-ţi atragă atenţia. Este femeia Scorpion, cea care la început face pe inabordabilă, inconjurandu-se de o aura de mister. Este însă felul în care reuşeşte să atragă atenţia, să le menţină potenţialilor parteneri viu interesul pentru ea. Când alege către cine să îşi îndrepte farmecele va începe să flirteze, să seducă folosindu-se de orice armă are la dispoziţie. Adoră provocările, acestea o incită, o stârnesc cel mai mult.Rac

Aşa cuminte cu pare ea, nativă Rac este de o senzualitate ieşită din comun. Tocmai puritatea pe care o degajă este cea care atrage că un magnet. Are forme apetisante şi petrece ore în şir în faţă oglinzii atunci când trebuie să iasă în oraş pentru a fi convinsă că arată impecabil. Adoră să fie complimentată, dar în acelaşi timp îşi va face partenerul să se simtă dorit peste măsură, care o va vedea că pe un adevărat drog faţă de care capătă rapid dependenţă.

Taur

Fiind o zodie guvernată de planetă Venus, e lesne de înţeles de ce e atât de senzuală. Femeia Taur este întruchiparea perfecţiunii fizice. Este o zeiţă a feminităţii, are forme voluptoase, bine definite, are buze pline şi ochi mari. Atunci când capătă încredere în ea, scoate la iveală toate armele seducţiei, sex-appealul. Îi place să fie curtată de către bărbaţi inteligenţi pentru că şi ea la rândul ei este foarte deşteaptă.

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 15:46

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

La 19 octombrie a fost redeschis sectorului de poliție nr. 3, din sectorul Buiucani al mun. Chișinău, care a fost complet renovat și dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 14:17

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Scutul antirachetă care este construit de Washington în străinătate constituie o problemă esențială pentru Rusia și China, a afirmat vineri, la Moscova, ministrul de externe rus Serghei Lavrov, relatează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 10:57

Vladimir Putin: Rusia e pregătită să dezvolte noi sisteme nucleare

Vladimir Putin: Rusia e pregătită să dezvolte noi sisteme nucleare Din editia print

Federația Rusă susține că va reacționa promt și „simetric”, în cazul în Statele Unite renunță la Tratatul privind Forțele Nucleare Intermediare, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, citat de protv.ro.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul