Actualitate

Centrul Capitalei va fi BLOCAT duminică

 Astfel, la ora 00:00 a fost blocat traficul în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Străzile Bodoni şi Pușkin vor funcţiona în continuare.
La 4:00 circulaţia pe bd. Ştefan cel Mare în perimetrul străzilor Toma Ciorbă şi Negruzzi, inclusiv intersecţiile, va fi închisă complet. Din acest motiv, staţia terminus a troleibuzelor, care circulă spre sectorul Centru de la Rîşcani, se va afla pe str. Albişoara (staţia Circ). Troleibuzele, care circulă în Centru şi la Botanica de la Buiucani şi Sculeni vor circula pe Mihai Viteazu şi pe str. Bucureşti.

De asemenea, la 4:00 va fi închisă COMPLET circulaţia pe str. Ciuflea (în afară de intersecţia cu str. Bucureşti). Bulevardul Dacia pînă la intersecţia cu str. Trandafirilor (Viaduc) va fi închisă parţial. Se va circula pe banda dinspre centrul comercial MallDova, în timp ce banda din partea Spitalului nr.1 va fi închisă şi rezervată pentru alergători. Străzile Trandafirilor şi Hristo Botev vor fi libere pentru circulaţia rutieră.

De la 4:00 pînă la 13:00 va fi închis traficul pe str. 31 august între străzile Tighina şi Bodoni. La 18:00 circulaţia transportului va fi reluată în totalitate.

Comitetul organizatoric al Maratonului Internaţional din Chişinău solicită o atitudine înţelegătoare faţă de aceste schimbări şi recomandă de a planifica din timp ziua familiarizîndu-ne cu harta de ocolire, pentru evitarea incomodităţilor. Dar şi mai bine va fi dacă în această zi vom lăsa automobilele la o parte şi vom veni să-i susţinem pe alergători, care urmează să parcurgă 42 km! Cu atît mai mult că 26 aprilie este zi de odihnă, iar meteorologii prognozează vreme însorită fără nori.

sursa: infomoldova.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *