Actualitate

Cine schimba scutece în familia regală a Marii Britanii: „La început eram speriat”

Printul William si ducesa Kate sunt fericiții părinți a doi copii pe care publicul ii găsește adorabili. Mai întâi s-a născut printul George de Cambridge, pe 22 iulie 2013. După aproape doi ani, s-a născut si Prințesa Charlotte de Cambridge. Nașterea celor doi copii l-au făcut sa privească lumea din alta perspectiva, spune Printul William. Când nu schimba scutece pampers, membrul familiei regale susține ca se gândește cu teama la ceea ce se întâmplă în lume.

„Sunt mult mai sensibil decât obișnuiam sa fiu. De obicei nu ma îngrijoram atât de repede. Dar acum, tata fiind, chiar si celor mai mici lucruri le dau atenție. Te afectează orice lucru minor care se întâmplă in lume. Doar pentru ca realizezi cat de prețioasa este viata si vezi acest lucru dintr-o alta perspectiva, te gandesti ca nu îți poți vedea copiii crescând”, mărturisește Printul William.

Fiul cel mare al Prințesei Diana s-a transformat din bărbatul care făcea parte din aviația Marii Britanii în tăticul preocupat de lucrurile mai putin fericite din lume, care in paralel schimba scutece pampers. Printul William s-a înrolat in armata după ce a terminat facultatea, iar in 2006 a primit titlul de locotenent al regimentului de cavalerie Blues and Royals. In 2008, a obținut brevetul de aviator dupa ce s-a pregatit la Royal Air Force, din Cranwell.

De când a devenit tata, printul William a trecut la altfel de antrenamente, schimbatul de scutece pampers. Si chiar nu se da la o parte: „A trebuit sa ma antrenez, chiar am făcut-o. Eram speriat la gandul ca s-ar putea sa fac vreo prostie, sa il scap sau sa nu se închidă cum trebuie. George era un pic neastâmpărat si ii plăcea sa aibă mereu scutecul curat. Eu am schimbat primul scutec. Nu m-au lăsat sa scap”, a afirmat William.

Tatăl lui William, printul Charles, care este îndrăgostit de România, spune insa amuzat ca nu e fac schimbat scutece pampers: „Nu cred ca as fi potrivit. Nu am urmat un curs de schimbat scutece. Ma pricep mai bine sa ciupesc. Este foarte bine sa ai o nepoata, cineva care sa ma supravegheze când voi merge în cârje”. 

huff.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *