Actualitate

Coaliţia de la guvernarea cheamă PLDM şi PPEM la dialog şi colaborarea

Scopul de bază al întâlnirii a fost evaluarea stadiului de realizare a obiectivelor pe plan legislativ și executiv, dar și planificarea pe termen scurt, mediu și lung, a acțiunilor ce urmează.

Membrii Coaliției de Guvernare au accentuat necesitatea consolidării eforturilor întregii societăți pentru a sprijini proiectul european al Republicii Moldova, făcând un apel la dialog către forțele proeuropene din Parlament. Oficialii consideră că obiectivul acestui dialog constă în stabilirea unei colaborări consistente și productive pentru modernizarea Moldovei și asigurarea unui viitor prosper al cetățenilor.

De asemenea, la ședință au fost discutate și alte subiecte precum, finalizarea implementării Foii de parcurs privind reformele prioritare, proiectul legii integrității, proiectul legii cadru privind subvenționarea în agricultură, proiectul de lege referitor la revizuirea unității convenționale și a amenzilor, necesitatea unor consultări suplimentare pe marginea inițiativelor legislative vizând domeniul audiovizualului, dar și alte chestiuni.

Sursa: infotag.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *