Actualitate

Compania internaţională QNET intenţionează să se extindă în Moldova

Managerul a menţionat că compania activează de 19 ani în Asia, fiind fruntaşă. În octombrie 2015 aceasta şi-a deschis reprezentanţă şi la Chişinău, prin intermediul Agenţiei V.V.R. Consulting Service. Aceasta este la dispoziţia clienţilor şi a distribuitorilor pentru a oferi consultanţă referitor la produsele şi serviciile QNET.

Venu Johl a notat că în Republica Moldova sunt în jur de 3 mii de distribuitori QNET. Companiei i se poate alătura oricine, achitând o taxă de 30 de dolari. Doritorii pot procura produse pentru sine sau le pot promova pentru alţii, câştigând din această activitate. Produsele comercializate sunt foarte diferite – de la produse cosmetice, ceasuri până la bilete turistice. Produsele QNET sunt create în exclusivitatea pentru companie, iar preţurile variază între 50 şi chiar 50 de mii de dolari.

În altă ordine de idei reprezentanţii Companiei QNET au negat acuzaţiile potrivit căror ar fi o piramidă financiară, care activează sub paravanului unei companii de vânzări directe, calificându-le ca fiind insinuări. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *