Ultima oră

DAN PURIC A SUSŢINUT O CONFERINŢĂ LA BĂLŢI

Evenimentul a fost organizat de Institutul Cultural Român, în parteneriat cu Platforma Civică Acţiunea 2012 şi a fost dedicat Zilei Românilor de Pretutindeni şi Zilei Naţionale a României.

La manifestare au participat actori, regizori, profesori universitari şi studenţi de la Universitatea Pedagogică „Alecu Russo” din Bălţi, cadre didactice şi liceeni din raioanele limitrofe – Floreşti, Glodeni, Drochia şi Rîşcani.

„Căutaţi bunătatea şi frumuseţea sufletului pe care le aveţi, dar pe care poate încă nu le-aţi descoperit. E timpul să faceţi ceva!”, i-a îndemnat Dan Puric pe spectatorii săi.

La rîndul său, secretarul literar al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”, dramaturgul Gheorghe Calamanciuc a declarat pentru agenţie că Dan Puric este un intelectual remarcabil, înzestrat cu un talent oratoric şi cu o erudiţie pe potrivă.

Dan Puric (n. 12 februarie 1959) este un actor, eseist, autor şi regizor de teatru  care a jucat în teatru, în film şi în spectacole de televiziune. Absolvent al  Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I. L. Caragiale” din Bucureşti, în clasa prof. Dem Rădulescu, el a lucrat la Teatrul ”Mihai Eminescu”, iar în prezent este actor la Teatrul Naţional din Bucureşti. A semnat cărţile ”Omul frumos”, ”Cine suntem” şi ”Fii demn!”.
 
Sursa: moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *