CSI / Rusia

Deputatul rus V. Jirinovski delirează: Moldova şi Ucraina vor adera la o “nouă” Uniune a fostelor republici sovietice. UE se va prăbuşi

"Acum avem opt (regiuni). A noua va fi formată anul acesta din regiunea capitalei. A zecea va fi cea belarusă, la care, în perspectivă, vor adera ţările baltice. A unsprezecea – cea ucraineană. A douăsprezecea va fi compusa din regiunea Odesa şi Republica Moldova, a treisprezecea, din Siberia de Sud şi Kazahstan, iar a paisprezecea din Asia Centrală, a cinsprezecea fiind formata din regiunea Mării Caspice şi Azerbaidjan", a afirmat Jirinovski.

În privinţa Uniunii Europene, deputatul rus consideră că este prea târziu pentru ţările care vor să adere, deoarece, în opinia sa, UE se va destrăma: "Ţările din Europa de Est s-ar intoarce cu mare placere în trecut, pentru că nici o ţară din aceasta regiune nu a câştigat în urma aderării la UE, NATO, Spatiul Schengen sau OMC. Nimeni nu a castigat, toţi au pierdut. Au castigat doar trei ţări: Germania, Franţa şi Marea Britanie. Restul au pierdut şi UE se va prăbuşi", a spus el, adăugând că Germania va fi prima care se va retrage din Uniune. Prin urmare, viitorul UE este unul palid, iar toţi cei care tind către aceasta Uniune au întarziat", a încheiat Jirinovski.
 
Dupa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *