Actualitate

Dieta cu banane verzi te scapă de 4 kilograme în câteva zile

Dieta cu banane verzi te scapă de 4 kilograme în câteva zile
Bananele verzi sunt o sursă importantă de amidon. Bacteriile care se găsesc în stomac au rolul de a transforma acel amidon în acizi grași. Aceștia la rândul lor hrănesc celulele și ajută digestia.

Când urmezi această dietă trebuie să mănânci dimineața o banană verde sau două. Înainte de a mânca fructele, trebuie să bei pe stomacul gol un pahar de apă calduță cu lămâie. De reținut este faptul că în timpul dietei trebuie să bei doi litri de apă în fiecare zi. De asemenea, nu trebuie să consumi alte fructe în afară de banane.

Între micul dejun și masa de prânz nu este recomandat să mănânci. Dar poți avea un meniu normal după aceea. Tot ce trebuie să știi este că nu trebuie să mănânci mai târziu de ora 19. Când urmezi această dietă nu trebuie să mănânci alimente prăjite. De asemenea, este recomandat să reduci porțiile de mâncare. Astfel, îți va fi mai ușor să scapi de kilogramele în plus. Ai grijă, însă, să nu reduci foarte mult cantitatea de mâncare, pentru că nu este sănătos.

În timpul dietei nu trebuie să consumi zahăr. Când mănânci, este bine să mesteci bine mâncarea pentru a nu avea probleme digestive.

Tot în timpul dietei trebuie să ai grijă să te odihnești. De aceea este recomandat ca la ora 22 să încerci să dormi.

Tot ce trebuie să știi este că nu poți să mănânci nimic între micul dejun și masa de prânz. După aceea, poți avea un meniu normal. Doar că nu trebuie să mai mănânci după ora 19. Dacă vei urma această dietă vei putea scăpa de 4 kilograme în doar 7 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *