Ultima oră

Dodon va trebui să explice la Moscova ce-a făcut cu BANII: Socialiştii nu recunosc rezultatele alegerilor pentru municipiul Chişinău

„La prima oră vom sistematiza toate încălcările depistate, care vor servi ca bază pentru a contesta rezultatele din mai multe secţii de votare. Cum se explică faptul că la un candidat liberal la Băcioi au fost găsite sute de buletine gata ştampilate, avem mai multe cazuri de acestea. Noi vom lupta ca alegerile din Chişinău să fie anulate”, a declarat Dodon.

Liderul socialist consideră că la nivel de ţară socialiştii au obţinut un rezultat bun. „Toţi spuneau că victoria socialiştilor la scrutinul parlamentar din anul trecut a fost întâmplătoare, ca am câştigat datorită faptului că Renato Usatîi a fost scos din cursa electorală. La alegerile locale socialiştii au câştigat în proporţie de 17 la sută. Cred că am câştigat şi în Chişinău. Dar aici toţi oligarhii s-au unit împotriva candidatului nostru”, a adăugat Dodon.

Zinaida Greceanîi, candidatul PSRM care, conform rezultatelor preliminare, a pierdut cursa pentru Chişinău, a mulţumit celor care i-au încredinţat votul. „ Le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea şi îndemn alegătorii mei să nu piardă încrederea. Noi vom continua să luptăm, ne vom onora promisiunile”, a spus Greceanîi.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *