Actualitate

Două persoane au decedat în urma unui incendiu produs în comuna Băcioi

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situațiilor Excepționale (SPCSE), la locul incendiului au intervenit patru autospeciale ale pompierilor. „În timpul lucrărilor de localizare au fost depistate corpurile carbonizate a două persoane. Ulterior s-a constatat că cele două persoane aveau vîrstele de 42 și 46 de ani, fiind proprietarii locuinței”, se menţionează într-un comunicat al instituţiei.

Oamenii legii urmează să fie stabilite toate circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului. Între timp, inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor cercetează ipoteza de scurtcircuit în rețeaua electrică.

Solicitat de agenţie, ofiţerul de presă al SPCSE, Diana Ţurcanu a afirmat că „în zilele de odihnă salvatorii au intervenit în peste 60 de cazuri, printre care stingeri de incendii, intoxicaţii cu gaz, intervenţii în urma accidentelor rutiere”.

Potrivit datelor SPCSE, de la începutul anului curent, pe teritoriul ţării s-au produs circa 850 de incendii, în urma cărora au decedat 65 de persoane. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *