Actualitate

„Făt-Frumos călare pe cal alb”. 6 lucruri pe care ar trebui să le cauţi mereu la partenerul tău

1. Punctele în comun.

Se spune că de cele mai multe ori, opusele se atrag, însă nu funcționează de fiecare dată. Pentru a avea o relație pe termen lung, este esențial să ai lucruri în comun cu partenerul tău.

Poate că la început lucrurile par a merge cum îți dorești, însă cu timpul, acest lucru se va vedea și va afecta în mod cert relație. Două persoane care au aceleași pasiuni, de exemplu, se vor apropia mult mai mult.

2. Ferește-te de persoanele care se grăbesc să se căsătorească cât mai repede.

Dacă te întâlnești cu cineva pentru prima dată și încă din prima secundă începe să-ți spună cât de mult vrea să se căsătorească, este mai bine să te retragi încet, încet. De cele ma multe ori, oamenii care fac asta, sunt cei care se despart cel mai repede.

3. Cineva care te face să zâmbești și să râzi.

Simțul umorului este foarte important într-o relație. Dacă găsești pe cineva care te face să zâmbești în fiecare zi, ești o persoană cu adevărat norocoasă. Umorul te poate face să treci cu zâmbetul pe buze peste orice obstacol pe care-l întâmpini de-a lungul vieții.

4. Cineva cu care poți să vorbești despre orice.

Iubitul tău trebuie să fie în primul rând cel mai bun prieten al tău. Dacă poți să vorbești deschis orice cu el, înseamnă că trebuie să-l păstrezi în viața ta.

5. Cineva care îți oferă atenție.

După o perioadă, cuplurile se plafonează și intervine în relație monotonia și obișnuința. De cele mai multe ori, la începutul relației, totul este perfect și dragostea este mai prezentă ca niciodată.

Este mare lucru dacă după o perioadă lungă de timp partenerii sunt la fle de afectuoși unul cu celălalt. Ba chiar mai mult, dacă dragostea lor este și mai mare ca la început.

6. Cineva în prezența căruia să fii tu însăți.

Este foarte important să te simți confortabil în prezența persoanei iubite și să fii tu însăți. De cele mai multe ori, la început, partenerii nu se expun în totalitate pentru a se face plăcuți, însă dacă tu poți să fii tu încă de la început cu acea persoană, este foarte important.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *